דיסק צפיה של התעמלות אירובי

מצב
הנושא נעול.
אני הצלחתי להוריד וגם לצפות... מה שנשאר הוא 'רק' לעשות...:D

תודה וישר כוח.

ירד מעולה! תודה!!!

אפשר גם? תודה!

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אתמול היה ערב עם הרבנית ימימה מזרחי,עשתה הפרשת חלה והתפללה על הזיווגים על התינוקים,על העניים ועל השמנות.:D:D
אשמח לקבל את הקובץ

אשמח ג"כ לקבל.....:)

נכתב ע"י bbr;923491:
אם את רוצה יש לי של מרזי מורית משהו מאוד ישן אבל מוצלח יש בו 2 שיעורי אירובי ועיצוב ואני יכולה לשלוח אם יהיה ביקוש

מעוניינת, רק אם אין בעיה בכלל של גניבת זכויות יוצרים.
המייל בחתימה.
תודה רבה מראש!!!

אפשר גם?
תודה!!!!!

מה עושים??
אני כ"כ רוצה, מי מוכן לעזור?

להסביר לי איך מצליחים להוריד את זה

לא קבלתי
אשמח לקבל קישור-תודה

נכתב ע"י rivkabrk;924503:
מה עושים??
אני כ"כ רוצה, מי מוכן לעזור?

קיבלת את הקישור?

אולי תחכי למחר וירד קצת העומס של ההורדות פשוט שלחתי להמון המון בבת אחת יכול להיות שזה פשוט מעמיס
אם לא תכתבי שוב ביום ראשון ואשתדל לעזור לך בשמחה

נכתב ע"י bbr;924546:
קיבלת את הקישור?

אולי תחכי למחר וירד קצת העומס של ההורדות פשוט שלחתי להמון המון בבת אחת יכול להיות שזה פשוט מעמיס
אם לא תכתבי שוב ביום ראשון ואשתדל לעזור לך בשמחה

אולי יש לך דרופבוקס?

rivkabrk התכוונתי לbbr
אולי מזה תבוא הישועה

לא קיבלתי!

:(:(

אפשר אולי להעלות פה קישור הורדה?
תודה מראש

הנה הקישור שbbr העלתה לג'מבו לטובת כולם
לנשים בלבדדדדדדדדדדדד!!!

מי שמצליחה להוריד ולצפות עד הסוף
אני ישמח אם יהיה לה דרופבוקס להעלות לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה