דיסק צפיה של התעמלות אירובי

מצב
הנושא נעול.
יש מישהי שהקובץ שירד לה היה באורך מלא? כלומר, לא נגמר אחרי 34 דקות?
BBR, יש לנו סיכוי?

אצלי זה בסדר זה נמשך יותר מ34 דקות......

תודה ענקית!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נכתב ע"י פייגיפ;930072:
אצלי זה בסדר זה נמשך יותר מ34 דקות......

נכתב ע"י efratrutti;930075:
גם אצלי זה בערך 1:20 דקות.
הורדתי פעם נוספת, ושוב - אותו דבר.
באיזו תוכנה אתן מפעילות את זה?

האמת, כשאני מפעילה את הקובץ מופיעה לי הודעת שגיאה ויש 2 אפשרויות: להפעיל כמו שזה, או לבנות אינדקס ואז להפעיל. מוכר למישהי?

אני בדקתי בקובץ שהעליתי והוא פועל מצוין עד הסוף

אני מאוד רוצה להעלות שכולם יוכלו להנות, אבל אחרי כמה נסיונות כושלים גם בגוגל דרייב וגם בדרופבוקס בינתיים התיאשתי.
אולי כשיהיה לי יותר זמן אנסה שוב

ביביאר, תודה! אין בי שמץ של תלונה, כידוע.
האם הקובץ אמור לשקול 472MB
?

באיזה תוכנה הפעלת אותו?

הוא אכן שוקל כפי שכתבת

ואני הפעלתי אותו במדיה פלייר

אבל במדיה פלייר הוא לא מאפשר לי להפעיל אותו. מוזר לי כל העניין הזה.

יש כאן מישהי שזה נפתח לה בVLC זה באורך המלא?
אלו שלא הצליחו לפתוח באורך המלא, באיזה תוכנה השתמשתן?

אני הצלחתי לראות את הכל דרך תוכנת BS. Player

לי הוא פותח ב2 תוכנות רק 34 דקות...
נתפס לי שריר...;)

הוא רושם שיש לו 1:20 אבל אחרי 34 דקות נעצר

הי אני מחפשת את הקלטת הזאת כלכך הרבה זמן

נכתב ע"י bbr;923491:
אם את רוצה יש לי של מרזי מורית משהו מאוד ישן אבל מוצלח יש בו 2 שיעורי אירובי ועיצוב ואני יכולה לשלוח אם יהיה ביקוש
. הי צדיקה אני מחפשת כבר מספר שנים את הקלטת הנ״ל קלטת ספורט של מרזי מורית אני ממש אשמח אם יהיה באפשרותך לשלוח לי קישור להורדה של הקלטת או שתוכלי להעביר לי בכל דרך אחרת אני מוכנה לשלם לך על זה זה ממש חשוב לי הלוואי ודרכך אני יצליח ב״ה בתודה רבה :)

אשמח לקבל

אשמח לקבל

אשמח ג"כ
re4803 שטרודל ג'ימל...

מאד מאד אשמח לקבל:

רב תודות

גם אני בבקשה!
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה