דיסק צפיה של התעמלות אירובי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש לכם מושג היכן משיגים קונים?
מאיפה משיגים?

מישהי בקשה ממני לברר
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אם את רוצה יש לי של מרזי מורית משהו מאוד ישן אבל מוצלח יש בו 2 שיעורי אירובי ועיצוב ואני יכולה לשלוח אם יהיה ביקוש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;923491:
אם את רוצה יש לי של מרזי מורית משהו מאוד ישן אבל מוצלח יש בו 2 שיעורי אירובי ועיצוב ואני יכולה לשלוח אם יהיה ביקוש
אני ממש אשמח. מחפשת את זה תקופה ארוכה. אפשר לקבל איכשהו?

• הוסף לסימניות
אני יעלה את זה יותר מאוחר לג'מבו מייל ואעלה לפה קישור בעז"ה

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח מאד לקבל!!!!!

אבל לדעתי כדאי שנשלח לך באישי כתובת מייל ותשלחי לכולן עותק מוסתר...
זה לא נראה לי משהו שאפשר [או כשאי] להעלות כאן.

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח מאוד לקבל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח מאוד לקבל!

• הוסף לסימניות
כל מי שרוצה שתכתוב פה בהודעה את המייל ואשלח בבת אחת את הקישור לג'מבו מייל כי אין לי כח לשלוח המון פעמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;923539:
כל מי שרוצה שתכתוב פה בהודעה את המייל ואשלח בבת אחת את הקישור לג'מבו מייל כי אין לי כח לשלוח המון פעמים.

אכן,

תשלחי בעותק... לכולנו יחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;923491:

אשמח מאוד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תודה!

• הוסף לסימניות
גם לי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
arba1234 בג'ימייל

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה