דיסק צפיה של התעמלות אירובי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
תודה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה
תודה

• הוסף לסימניות
אני אשלח לכולם מחר בצהריים כי לוקח לג'מבו מייל המון המון זמן להעלות
ותודה לזו שכתבה איך לשלוח בקלות זה מאוד עוזר לי

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח מאוד ותודה רבה!!!! <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
גמני רוצה.
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;923810:
אני אשלח לכולם מחר בצהריים כי לוקח לג'מבו מייל המון המון זמן להעלות
ותודה לזו שכתבה איך לשלוח בקלות זה מאוד עוזר לי

העתקת את הכתובות??
אם את רוצה, אשב עוד מעט ואצרף לך מכאן את הכל לרשימה גדולה!

רק לוודא - שלא תכיני גם את, חבל על העבודה של שתינו...

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל

תודה

• הוסף לסימניות
גמני....
תודה!

• הוסף לסימניות
רשימה של כולם, עד להודעה זו:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
גם אני :

ו--
נשמח לדעת אם היה שווה המאמץ של המארגנות...
אני מקווה שבעוד חודש כבר לא יראו אתכן...:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;923914:
רשימה של כולם, עד להודעה זו:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה מראש.

תודה רבה רבה לך אין לי מילים, אני בעז"ה בצהריים כשאחזור הביתה אשלח לכולם.

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד גם תודה רבה

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;923962:
תודה רבה רבה לך אין לי מילים, אני בעז"ה בצהריים כשאחזור הביתה אשלח לכולם.

אני גם רוצה:)
אפשר לשלוח כתובת מייל באישי?

• הוסף לסימניות
אשמח...תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אשמח גם <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה