דיסק צפיה של התעמלות אירובי

מצב
הנושא נעול.
וגם אני אשמח לקבל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

בקשתי פעם ולא קיבלתי :(
אשמח לקבל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

גם אני <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אפשר גם?
תודה!

אשמח גם תודה מראש

אשמח גם אני <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אשמח גם

מי יכולה לשלוח לי או בג'מבו או בדרייב בשיתוף אישי?
(אני בנטפרי)
המייל בחתימה
בתודה מראש לכולם!

נכתב ע"י bbr;923539:
כל מי שרוצה שתכתוב פה בהודעה את המייל ואשלח בבת אחת את הקישור לג'מבו מייל כי אין לי כח לשלוח המון פעמים.

אולי את יכולה עדיין לשלוח מג'מבו?
המייל בחתימה!
בתודה מראש!

גמני אשמח:):) <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

גם אני אשמח!
תודה רבה!
אתי

גם אני אשמח
תודה

אשמח

גם אני בנטפרי ואשמח בגמבו מייל

נכתב ע"י מה נשמע4;2388123:
מי יכולה לשלוח לי או בג'מבו או בדרייב בשיתוף אישי?
(אני בנטפרי)
המייל בחתימה
בתודה מראש לכולם!

למישהי יש?

נחוץ לי גם ההתעמלות,
לא משנה של מי, העיקר להתעמל.......

בבקשה,
תודה רבה רבה:

אשמח גם כן לקבל ותודה לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה