דיסק צפייה שלא עולה

• הוסף לסימניות
מה יכול להיות הסיבה שדיסק לא עולה במחשב? הכונן שלי בסדר. דיסקים אחרים סרוטים ממש עולים. והדיסק הזה חדש ומבריק (לא צרוב) ולא מופיע כלום במחשב. כאילו אין שם כלום.

אשמח לפתרון...

• הוסף לסימניות
אין לי מחשב אחר...

• הוסף לסימניות
לי גם יש דבר כזה, הכונן שלי לא קרוה סוג מסויים של דיסקים (ההתקנה של אדובי ועוד כמה) למרות שאין להם שום סריטה, אז הפעלתי את זה דרך הכונן הוירטאולי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;1097830:
לי גם יש דבר כזה, הכונן שלי לא קרוה סוג מסויים של דיסקים (ההתקנה של אדובי ועוד כמה) למרות שאין להם שום סריטה, אז הפעלתי את זה דרך הכונן הוירטאולי.

אפשר הסבר בבקשה. מה זה כונן וירטואלי ואיך זה עובד...?

• הוסף לסימניות
כל דיסק שאני קונה, אני צורב אותו לתוך קובץ למחשב, (תמיד שצורבים בnero יש 2 אופציות- צריבה לדיסק אחר, או כקובץ למחשב) ואח"כ אפשר לזרוק את הדיסק המקורי לפח והוא נשמר בתוך המחשב. מתי שרוצים להפעיל אות הקובץ כדיסק, פשוט גוררים אותו לתוך התוכנה הזו "DAEMON Tools" שניתנת להורדה בחינם, ואז "פתאום" מופיעה לך הדיסק בתוך המחשב שלי ככונן דיסק רגיל.
רעיון גאוני שדרכו ניתן לשמר כל דיסק במחשב, בצורה שמוגנת מםני וירוסים ושריטות וכל מרעין בישין.
כמובן שבשביל המקרה שלך את צריכה מחשב אחר ששמנו תצרבי את הדיסק המבוקש לתוך המחשב, ואז תעבירי למחשב שלך.

• הוסף לסימניות
אם לא יהיה מובן אשלח לך סרטון.

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלו להעלות את התוכנה לחסומים.

• הוסף לסימניות
ג"א אבקש שתעלה את התוכנה וכן סרטון הסברה.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מצורפת התוכנה לכונן הוירטואלי.

זה הקישור: https://www.dropbox.com/s/y65vi5w2lsm0jkw/DTLite4471-0337.exe

לאחר שתתקינו אותה, כל קובץ שתצרבו למחשב יופיע כמו בתמונה, לאחר מכן שתלחצו עליו פעמיים או תגררו אותו לסמל של התוכנה יופיע לכם דיסק רגיל במחשב שלי
כשתרצו "להוציא" אותו תלחצו עליו עם כפתור ימני, ויופיע עליו כבכל דיסק "הוצא", תלחצו והוא יעלם.
מצורפות 2 תמונות.

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    KB 27.4 · צפיות: 12
  • 2.JPG
    KB 61.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי מה זה נותן בעצם? הנתונים של הדיסק לא נמצאים במחשב אותו דבר כמו בצריבה רגילה?
ונניח שיש בדיסר 2mb, אין כעת במחשב שלך עוד 2mb? למה לא לצרוב ולשמור בתיקיה פשוטה וזהו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1098038:
לא הבנתי מה זה נותן בעצם? הנתונים של הדיסק לא נמצאים במחשב אותו דבר כמו בצריבה רגילה?
ונניח שיש בדיסר 2mb, אין כעת במחשב שלך עוד 2mb? למה לא לצרוב ולשמור בתיקיה פשוטה וזהו?

בהתקנה של תוכנות אדובי למשל, הוא דורש ממך להכניס דיסק פיזי לכונן, לא מספיק לו שזה במחשב,
בתוכנה פותרת את הבעיה הזו.

או למשל - לפטופים שאין להם כונן דיסקים, ורוצים להתקין תוכנה/לצפות בדיסק.

• הוסף לסימניות
זאת אומרת שניתן ל'הכניס' כל חומר לתוכנה הזאת והיא 'תחשוב' שמדובר בדיסק?

• הוסף לסימניות
אכן, וזו שיטת הגיבוי היחידה לדיסקים (גם לאלו שמוגנים מפני צריבה) בתוך המחשב.
כמובן לא לשכוח לשמור גם את הסריאל והקודים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

ערב טוב,
שתי שאלות:
1. אם כתוב לי בקנס שאפשר להגיש ערעור בת.ד זה אומר שאין אפשרות בכלל להגיש באינטרנט? אף פעם לא שלחתי בדואר.
כי לדוגמא לבקשה להשפט כן כתוב שאפשר גם באתר אינטרנט.
2. אשמח לחכמתם לדעת מה אני יכולה לכתוב בערעור.
עצרה אותי משטרה על הבוקר שבודקת רכבים, ביום שנסעתי עם רכב של אח שלי כי שלי היה במוסך והתכוונתי לקחת אותו בחזרה אחרי העבודה כי לא היה לי כח לעצור במוסך לפני (משמיים :| ) אין לי מושג ברכב ואמרתי לשוטר שיבדוק מה שצריך ואני אדאג להעביר את זה לאח שלי שנסדר את זה.
השוטר אמר שאני חייבת לגשת מיד למוסך לתקן את הדברים והוא מוריד את הרכב מהכביש, ואני בתמימותי אמרתי לו שלא צריך להוריד את הרכב כי אני עכשיו יכולה לקחת את הרכב למוסך (2 דקות נסיעה מהבית) ואז זה יתקנו את זה ויהיה בסדר ושאסע עם רכב אחר לעבודה.
ואז כיוון שנסעתי ברכב וסיכנתי חיים של אנשים (אין כמו הפחדות) לפי דבריו הוא נתן לי 1000 שקל קנס על המקום. בלי אזהרה בלי כלום.
לא משנה כמה ניסיתי להסביר לו שלא היה לי מושג, זה לא הרכב שלי אני כולה נוסעת בו היום כי שלי במוסך.
כלום.
שוטר לא רוצה להגיד נאצי אבל בלי קמצוץ של רגש.
כאילו היה באטרף לדחוף לי דוח ולהרגיש שהוא שומר חוק (מעניין אם לבת שלו היה מתנהג ככה)
אני לא מבינה באמת את הקטע כי אם אתם באים לעזור לי ולהודיע לי שיש לי תקלות ברכב בלי שאחכה עד הטסט אז פשוט תודיעו ותדרשו תיעוד על טיפול הרכב אבל על מה הקנס? על שלא ידעתי? מה אני אמורה כל שבוע לקחת את האוטו למוסך כדי לבדוק שהכל תקין כי יכול להיות שבדיוק קורה איזה משהו ואז על השניה המשטרה תתפוס והופ קנסות כי מישהו רוצה משכורת על חשבוני.
מתסכל מאוד מאוד ולא הוגן בעליל.
אשמח לדעתכם מה אני יכולה לכתוב בערעור כדי שזה יתקבל ויבטלו לי את הקנס (כמובן בסייעתא דשמיא)
ולא אני לא מוכנה שגם אח שלי ישלם את זה במקומי כי זה לא הוגן.
תודה רבה לכם

(בעקבות המקרה הזה כמה אנחנו צריכים להודות שה' הרחמן ובעל ארך אפיים שופט אותנו ולא בשר ודם.. :)) )
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה