דיסק קשיח אבוד

• פותח הנושא maty
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התקנתי במחשבי מערכת הפעלה ווינדוס 7, תוך כדי ההתקנה כנראה שלא הגדרתי נכון את הדיסקים הקשיחים,
ודיסק אחד פשוט לא קיים לי במערכת.
פיזית הוא נמצא ומחובר, אך אינו מוגדר,
יש מה לעשות? אפשר להגדיר ללא התקנה חדשה של הכל?

ועוד דבר קניתי רשיונות של ווינדוס 7 - שדרוג, (רשיון מורים) אבל הוא לא מזהה לי את הקוד, יש עם מי לדבר? יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
קליק ימני על המחשב שלי>ניהול>ניהול דיסקים, קליק ימני על כל כונן שעליו כתוב לא מאותחל, ולאתחל/ליצור מחיצה חדשה.
שים לב לדייק, טעות בנושא עולה ביוקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;587422:
קליק ימני על המחשב שלי>ניהול>ניהול דיסקים, קליק ימני על כל כונן שעליו כתוב לא מאותחל, ולאתחל/ליצור מחיצה חדשה.
שים לב לדייק, טעות בנושא עולה ביוקר.

ואם הדיסק הוא עם חומר??
למי שלא מבין אך על התחלה אומרים לו להתחל את המחיצה???

שאל קודם אם הדיסק חדש או ישן יש עליו חומר או לא וכך תמשיך עימו

• הוסף לסימניות
אז מצאתי שם דיסק, קוראים לו דיסק 0
ואני מזהה אותו לפי הגודל,
מצרפת צילום מסך - מה לעשות הלאה?
אין לי חומר חשוב עליו.
צפה בקובץ המצורף 94834

קבצים מצורפים

• mhkuo nxl.PNG
    KB 128.6 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י maty;587587:
אז מצאתי שם דיסק, קוראים לו דיסק 0
ואני מזהה אותו לפי הגודל,
מצרפת צילום מסך - מה לעשות הלאה?
אין לי חומר חשוב עליו.
צפה בקובץ המצורף 94834

ראשית לניק לשמח לעזור ההערה למעלה היתה הערה בונה
ולדבריה היה קיים חומר על הדיסק

לגופו של עניין הסבר קצר להבנת התשובה
ביודעין מערכת Windows 7 יוצרת מחיצה מוסתרת מהמערכת הראשית המחיצה נוצרת במהלך ההתקנה של Windows 7המחיצה הינה מסוג מערכת קבצים NTFS הינה מחיצה נפרדת, שאינה המסומן באות מכל כונן או נתיב, גודלה מתחיל ב 100MB

יעודה של מחיצה זו הינו למצב שיחזור מערכת
מחיצה זו מחזיקה את סביבת השחזור של Windows WinRE, אשר זמין רק מתוך דיסק ההתקנה של ה-DVD במערכת ההפעלה הקודמת כגון Windows Vista

המחיצה מחזיקה קבצי מערכת וקבצים אתחול כי הם חיוניים כדי לבצע אתחול של Windows 7 כראוי במקרה הצורך לשחזר את מערכת ההפעלה במקרה של שחיתות קבצים חיוניים

המחיצה הזאת דומה לרוב סוגי מחיצות השיחזור שנעשים על ייד מערכות המגיעות עם ההתקנה מהמפעל הנקראות בשם EISA configuration partition

מתברר למפרע בעת התקנת מערכת הפעלה הגדרת את כל הכונן למחיצה מסוג זה (כל חומר שהיה עליו נמחק)

כדי לבטל מחיצה זו יש צורך בכלי צד שליש לבצע זאת
כי קיימים על מחיצה זו קבצי האתחול של המערכת (המערכת לא תאשר מחיקת המחיצה או שינוי גודל)

• הוסף לסימניות
כתבתי הודעה ארוכה ונמחקה
המסקנות הם כאלה (תגובה שניה)
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=53926
אני לא מוצא את האשכול איך הכל התחיל חבל החברה היו נהנים פה

• הוסף לסימניות
"כדי לבטל מחיצה זו יש צורך בכלי צד שליש לבצע זאת
כי קיימים על מחיצה זו קבצי האתחול של המערכת (המערכת לא תאשר מחיקת המחיצה או שינוי גודל)"

בעברית - מה עושים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maty;587644:
בעברית - מה עושים?

זה יותר המקום לטכנאי או שהניק trew יוכל לעלות לך מדריך לביצוע הפעולה הנדרשת
צעד אחר צעד

• הוסף לסימניות
הייתי מעלה בשמחה אבל כאן זה כבר נהיה קצת רגיש יותר ולא רק לחיצה שתיים וזה עובד.
רבים וטובים פרמטו את הדיסק שלהם מטעות ומחוסר ניסיון אני חושב שצריך לפחות אדם שמבין מה הוא עושה כדי יהיה אפשר להסביר לו איפה לא לטעות, אחרת זה חוסר אחריות.
אם בכל זאת אתה רוצה ואין לך הרבה דברים חשובים אז תעלה דיסק לינוקס (חפש בפורום העלאתי מזמן מדריך לפורום) ותמחוק את המחיצה או את התוכן שלה

• הוסף לסימניות
הכוונה היא אם אין דברים חשובים בכונן האבוד או בכלל במחשב,
כי אני לא יכולה לסכן חומר חשוב שקיים לי בדיסק השני

• הוסף לסימניות
במחשב
אם את מוחקת בטעות את הכונן הלא נכון (והיו דברים מעולם) זה יהיה נורא חבל

• הוסף לסימניות
זאת עבודת טכנאי לקחת סיכון לא כדאי

• הוסף לסימניות
השאלה מה הרמה הטכנית שלך
בגדול כן

• הוסף לסימניות
נראה לי שרק אין לו אות כונן , כפתור ימני על דיסק0 ואז שינוי אות וכו'

מה שכן יש לך בעיה קצת - שהתקנת את הוינדוס לא על דיסק 0 , שזה אומר שיכול להיות שאם בעתיד תוציאי משום מה את הדיסק ההוא לא יעלה לך הוינדוס כי ה BOOTLOADER בדכ יושב על דיסק0 אפילו שהוינדוס יושב על דיסק1 או מה שלא היה.

מכאן מודעה רבה לאוריי' וכו' למי שלא ממש מבין ורוצה בכל זאת להתקין וינסוד לבד 0 שינתק את כל הדיסקים האחרים מהמערכת לפני שהוא מתקין ואכמל ....

נ.ב. הוא בכלל לא יצר את המחיצה של ה 100 MB הנל - והיא נועדה לדברים אחרים - בשביל BITLOCKER

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה