דיסק קשיח הלך...

• הוסף לסימניות
התקלקל לי המחשב והטכנאי אומר שהדיסק קשיח הלך..
ואין אפשרות לשחזר את החומר
מישהו נתקל אולי במשהו כזה?
יש שם המון חומר....אני לא מתקנת כי אולי... יש עדיין סיכוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YAFAS1000;1016885:
התקלקל לי המחשב והטכנאי אומר שהדיסק קשיח הלך..
ואין אפשרות לשחזר את החומר
מישהו נתקל אולי במשהו כזה?
יש שם המון חומר....אני לא מתקנת כי אולי... יש עדיין סיכוי

כשהוא מחובר למחשב הוא פועל / מסתובב ?

• הוסף לסימניות
שומעים טיקטקים כאלה כשמחברים אותו למחשב?

• הוסף לסימניות
דיסק קשיח

נכתב ע"י פרסומון;1017477:
שומעים טיקטקים כאלה כשמחברים אותו למחשב?

תפני ל"מרכז הצריבות" הם בעלי נסיון רב בשיחזור ותיקון דיסקים 02-6524956
052-7134596

• הוסף לסימניות
לא שומעים כלום ויש על המסך שגיאה מיד כשאני מדליקה את המחשב..
יש סיכוי להציל את החומר???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YAFAS1000;1017537:
לא שומעים כלום ויש על המסך שגיאה מיד כשאני מדליקה את המחשב..
יש סיכוי להציל את החומר???

אם יש שגיאה זה אומר שהמחשב הרגיש או מזהה חלקית את הקשיח
ואם כן יש סיכוי שטכנאי יצליח לשחזר את החומר.
המייל שלי בחתימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה