דיסק קשיח חיצוני-- כנסו!!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקנות דיסק קשיח חיצוני.. וצריכה עזרה וייעוץ.
איזה חברה נקראת טובה ביותר

148.png

או
154.png

או
147.png

או אולי חברה אחרת?
איזה דגם הכי טוב?
על מה לשים את הדגש?? מהירות? הגנה מנפילות? וכו...

ואיפה הכי מומלץ לקנות מבחינת מחירים ושרות טוב ואחריות?
בחנות? או דרך חנות ברשת?

תודה מראש לכל העונים.

• הוסף לסימניות
ווסטרן דיגיטל חברה מצויינת, יש לי דיסק חיצוני שלהם והוא מעולה.

• הוסף לסימניות
לדעעתי כדאי לשים דגש על הגנה מנפילות שיש לווסטרן...
וגם לתוכנה לגיבוי אוטומטי שגם יש להם.

• הוסף לסימניות
לדעתי Transcend יותר טוב מWestern Digital מהבחינה הזו של נפילות,
יש לTranscend מכשירים שעשויים מסיליקון והם עברו מבחני ריסוק.
וחוץ מזה, זו חברה מעולה, [אם כי המכשירים של Western Digital כמדומני יותר מהירים בהעתקת חומר]...

אבל, עם כזה מכשיר תהיו יותר רגועים לאחר נפילה, ולא תצטרכו [בעזה"י כמובן] לפתוח אשכול כאן 'אמאלה נפל לי הדיסק קשיח'... :)

• הוסף לסימניות
ויש עליהם אחריות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1114494:
פתאום שמתי לב שאת שואלת גם על מקום קנייה דגם ומחיר,
אז אמליץ לך על המכשירים האלו ובחנות הזו -
http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=14548&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap
http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=13206&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

בהצלחה.

מה עדיף מבין השניים? והאם החנות הזה מספקת אחריות טובה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמנמת;1114500:
מה עדיף מבין השניים? והאם החנות הזה מספקת אחריות טובה?

KSP זו חנות מעולה, ומבין השניים קשה לי לומר, כיאף פעם לא חקרתי את ההשוואה בינהם, אבל לי יש את הראשון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1114501:
KSP זו חנות מעולה, ומבין השניים קשה לי לומר, כיאף פעם לא חקרתי את ההשוואה בינהם, אבל לי יש את הראשון.

כמה זמן מחזיק?
כי אמרו לי שהם מחזיקים שנתיים והולכים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמנמת;1114503:
כמה זמן מחזיק?
כי אמרו לי שהם מחזיקים שנתיים והולכים...

אין תשובה לשאלה הזו,
זה תלוי רק בך..

• הוסף לסימניות
יש לי 2 קשיחים אחד של טראנס ואחד של LG ומחזיקים לי כבר שנים ללא שום בעיות

• הוסף לסימניות
ווסטרן דיגיטל - קרה לי פעמיים שהוא התאפס פתאום, וכל החומר נעלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1114501:

חנות מעולה? מוצרים טובים - נכון. אחריות? לפי מה ששמעתי מחברים טכנאיי מחשבים....

• הוסף לסימניות
היה לי ווסטרן שנפל ואין מה לדבר איתו... עוגמת נפש גדולה כל החומר הלך...
ואז קניתי של טרנסנד שמוגן יותר מפני נפילות. (אם זה חשוב לך, קניתי בKSP במחיר מצוין!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה