דיסק קשיח חיצוני תקול

• הוסף לסימניות
דיסק קשיח חיצוני USB 2.0, לא מזוהה ע"י המחשב.
הנורה נדלקת, הזמזום הרגיל נשמע, אך רק אם אני מחזיקה את הכבל בזווית מאוד מסוימת, אם לא - אין תגובה.
המחשב - או כותב שהתקן USB לא זוהה, או לא מתייחס כלל.
קיבלתי רושם שהבעיה היא במגעים, כיוון שהיו כמה דקות שבהן הדיסק כן זוהה, והצלחתי להוציא ממנו חומר, אך אז הכבל יצא, ולא הצלחתי לשחזר את ההצלחה.

הבעיה שלי היא, שהדיסק הקשיח עדיין בתקופת האחריות, אך אם אתן אותו לטכנאי, והוא יפתח - האחריות תפקע. לחברה כמובן אין אחריות על החומר.
חבל לי על החומר, וחבל לי על הדיסק...
האם יש דרך אמצע, להציל את החומר, ולשמור על האחריות?

• הוסף לסימניות
מנסיון ... כשמסבירים לחברה שצריך לפרק את הארד דיסק בשביל להציל חומר חשוב הם לא מסירים את האחריות...

• הוסף לסימניות
החברה בחו"ל...
יש טעם לנסות?

• הוסף לסימניות
ניסית במחשב אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;1079759:
ניסית במחשב אחר?

ניסיתי במחשב אחר, עם 3 כבלים אחרים, ב10 יציאות אחרות.

• הוסף לסימניות
אפשר לפתוח בעדינות להוציא את הארד דיסק ולחבר אותו ישירות... אף אחד לא ישים לב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1079868:
אפשר לפתוח בעדינות להוציא את הארד דיסק ולחבר אותו ישירות... אף אחד לא ישים לב...

זו הייתה גם הצעתו באישי של פרסומון, והוא הוזמן אחר כבוד לנסות לבצע אותה.
נקווה לטוב.
תודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1079872:
זו הייתה גם הצעתו באישי של פרסומון, והוא הוזמן אחר כבוד לנסות לבצע אותה.
נקווה לטוב.
תודה על העזרה!
מקווים לטוב תמיד...

• הוסף לסימניות
לדואגים -
שלום לחומר :)
ותודה לפרסומון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה