דיסק קשיח חיצוני

• הוסף לסימניות
לגיבוי, מה מומלץ? והיכן הכי זול לקנות?

• הוסף לסימניות
ללא ספק וללא פקפוק - אך ורק Trandscen.
יש בXSP בנפח של 1TB ב320 שקלים בלבד.

עם בולם זעזועים, עמיד לנפילות קשות. אפס תקלות!
מנסיון שלי עם חברה זו ו-WD [במקביל].

• הוסף לסימניות
תודה
אפשר קישור?

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות...
1 TB זה 1000 GB?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול...
יש לי 600 GB תמונות וסרטים והמחשב מפוצץ
מה יותר כדאי? לקנות כונן חיצוני או שאפשר לכווץ את הסרטים בלי לפגוע באיכות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1347314:
אני קניתי לא מזמן של SEAGATE
1.5 TB 2 יחידות עלה לי 550 שקל
שזה מחיר הכי טוב שמצאתי

נראה לי שתמיד עדיף לגבות פעמיים שמא משהו יקרה לאחד מהם...

איפה קנית?

• הוסף לסימניות
יש לי של ADATA. עם ריפוד סיליקון בולם זעזועים ונגד מים. ס"ה מרוצה. עדיין לא נתקלתי בתקלות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1347272:
ללא ספק וללא פקפוק - אך ורק Trandscen.
יש בXSP בנפח של 1TB ב320 שקלים בלבד.

עם בולם זעזועים, עמיד לנפילות קשות. אפס תקלות!
מנסיון שלי עם חברה זו ו-WD [במקביל].

מה זה XSP חנות? היכן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1361447:
מה זה XSP חנות? היכן?

סוריי, KSP.
שם של חנות.
יש להם הרבה סניפים. תציצו באתר שלהם לקבלת כתובות מדוייקות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה