דיסק קשיח לא מופיע

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי דיסק קשיח חיצוני שיש לי עליו המון חומר חיוני, חברתי אותו למחשב והוא פשוט לא נקלט, לא רואים אותו במחשב שלי, ניסיתי בכל היציאות... (הוא מחובר לחשמל, ונורה דולקת.)

למישהו יש מושג מה ניתן לעשות?
בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
אם שומעים צליל חיבור, ניתן להיכנס ל:
לחיצה ימנית על 'מחשב'> ניהול> ניהול דיסקים.
ושם לבדוק אם יש דיסק לא מזוהה, ולתת לו אות (לחיצה ימנית על הדיסק> שינוי אות ונתיבי כוננים> הוספה).

• הוסף לסימניות
זה לא מופיע גם שם!!!
יש מצב שקרה משהו לקשיח?

• הוסף לסימניות
גם לי יש בעיה דומה

נכתב ע"י פרסומון;1785891:
אם שומעים צליל חיבור, ניתן להיכנס ל:
לחיצה ימנית על 'מחשב'> ניהול> ניהול דיסקים.
ושם לבדוק אם יש דיסק לא מזוהה, ולתת לו אות (לחיצה ימנית על הדיסק> שינוי אות ונתיבי כוננים> הוספה).

נכנסתי לניהול ואכן מופיע - דיסק 1 - נשלף - אין מדיה.
האפשרות של 'שינוי אות ונתיבי כוננים' אינה זמינה (בצבע אפור)
מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה