דיסק קשיח מיותר, יש למישהו???

• פותח הנושא תם
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דיסק קשיח מיותר, יש למישהו???

יש לי איזה מחשב ישן שאני עדיין משתמש בו לדברים מסויימים, והלך לו הדיסק קשיח, אולי יש כאן במקרה למישהו דיסק קשיח IDE מיותר לתת לי? אודה לו מאוד! (סליחה על השנרור.....לא בא לי להשקיע במחשב ישן כזה....)

• הוסף לסימניות
סליחה שאני נודניק...אולי בכל זאת???

• הוסף לסימניות
תבדוק באתר אגורה, אם יש למישהו למסירה..
הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;424519:
תבדוק באתר אגורה, אם יש למישהו למסירה..
הצלחה

לא מצאתי באגורה נסיון אחרון כאן.....חברים יש למישהו משהו????

• הוסף לסימניות
פעם אחרונה שאני מנדנד לכם......אבל תבינו אני תקועעעעעעעעע....

• הוסף לסימניות
נכנסתי לאגורה ומצאתי כמה שם
נסה לברר עם המוכרים שם

• הוסף לסימניות
תן קישור, אני חיפשתי ולא ראיתי משהו שמיש....

• הוסף לסימניות
איזה גודל דיסק?
יש לי כמה דיסקים אבל פיצפונים

• הוסף לסימניות
יש לי 20 אבל זה לא עוזר לי אני צריך 40 ג'יגה לפחות...

• הוסף לסימניות
לא, זה אין לי, סורי..

• הוסף לסימניות
תם, יש לי מחשב (מארז) שעומד בצד, יש בו חומר שאני צריכה להוציא ממנו ומבחנתי חשבתי למכור בכמה מאות בודדים... בנתיים אני לא מצליחה לעלות אותו... הזכרונות עשו לי שם בעיות כל פעם צריך לשחק איתם לפני שמפעילים אותו, ושסוף סוף הוא נדלק בזמן האחרון, יש לו בעיה של נראה לי איזה וירוס, הוא פותח תקיית ונתקע... בקיצור הוא מחכה לבוא גואל... יש בו דיסק קשיח יותר מ40... (כך זכור לי...) אולי נעשה איזה עיסקה????
מה דעתך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה