דיסק קשיח מלא

• הוסף לסימניות
אני באמצע עבודה בפוטושופ והתוכנה לא נותנת לי להזיז כלום בגלל שהכוננים הקשיחים מלאים
(scratch disks are full)
מה עושים?

• הוסף לסימניות
שומרים סוגרים פוטושופ ופותחים עוד הפעם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1549646:
אני באמצע עבודה בפוטושופ והתוכנה לא נותנת לי להזיז כלום בגלל שהכוננים הקשיחים מלאים
(scratch disks are full)
מה עושים?
להגדיר את הסקראטש פיילס לדיסק אחר.

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה? אפשר לדיסק נייד?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 2015-03-09_201541.png
    KB 47 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אלה קבצים זמניים?

• הוסף לסימניות
מה שasf כתב זה בפוטושופ.
ובפרמייר בלשונית media.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
שיניתי בפוטושופ בהגדרות שיהיה "וי" רק על הדיסק הנשלף, זה לא עוזר. ניסיתי לסמן גם את c וגם את הנשלף, זה לא עזר.
התוכנה עדיין מסרבת...
מחקתי קבצים מכונן C ויש לי כרגע 63 ג'יגה פנויים. מה עוד יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
תסמני את D ואח"כ למחוק את C.

• הוסף לסימניות
הכוונה לסמן את הנשלף ?( אצלי זה F) זה לא עוזר... :(

• הוסף לסימניות
יש לי רק את C :( והשני נשלף.
63 ג'יגה לא מספיק לו?

• הוסף לסימניות
אז מה עוד נשאר לעשות, יש משהו שאפשר למחוק? יש הרבה מקום יחסית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה