דיסק קשיח נעלם

• פותח הנושא apple
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אתמול באמצע העבודה פתאום נמחק לי מהרשימה הדיסק הקשיח עליו נמצא כל החומר שלי, אחרי הפעלה מחדש של המחשב הוא מופיע ברשימה אבל בלי נתונים בכלל (כמה שטח פנוי וכו') אם אני מנסה לפתוח את הכונן הוא דורש אתחול. מה עושים??
יש דרך לשחזר את כל החומר? דחוף!!!!!!!!!
זה כל החומר של 4 השנים האחרונות ואין לי גיבוי.

• הוסף לסימניות
זה קרה לי פעם אחת מאז אני לא מוותרת על גיבוי!!

• הוסף לסימניות
לכבות.לפתוח מארז ולבדוק אם החיבורים לא מידי רופפים.
במידה והבעיה קיימת, תוכנת ForNTFS GetDataBack הועילה לי פעם. אני לא יודע איך להשיג - אני חסום.

• הוסף לסימניות
יש ברמת גן מקום שמתמחה בשחזורים. הם אמורים להיות מאוד מקצועיים. קוראים להם טיק טק 036131555/036131999 בהצלחה! עברתי את זה לפני שבוע גם... (לא כל הדיסק אבל חומר רב וחשוב)

• הוסף לסימניות
יש מישהו באזור אשדוד?

• הוסף לסימניות
יש בבני ברק חברה כזאת בשם

NEW-TECH
רח' זבוטינסקי 113, בני ברק​
51377​
שעות פעילות החברה
ימים א-ה
בין השעות: 10:00 - 19:00
טלפון: 0777-501-505
פקס: 0777-501-506

• הוסף לסימניות
תנסה

להחליף את הקבל של הדיסק קשיח (ide או sata)
אם לא הולך אז תנסה עם תוכנות שחזור.
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2962123
זהו קישור למדריך + הורדה.
אם אתה לא מבין בזה אז גש לחברת שחזור.

אהד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י apple;536757:
אחרי הפעלה מחדש של המחשב הוא מופיע ברשימה אבל בלי נתונים בכלל (כמה שטח פנוי וכו') אם אני מנסה לפתוח את הכונן הוא דורש אתחול. מה עושים??
יש דרך לשחזר את כל החומר? דחוף!!!!!!!!!
זה כל החומר של 4 השנים האחרונות ואין לי גיבוי.

לפי החלק הזה בהודעתך

כנראה שאתה לא צריך שיחזור לחומר
אולי רק תקינות של צילינדר 0 ו 1

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;536962:
לפי החלק הזה בהודעתך

כנראה שאתה לא צריך שיחזור לחומר
אולי רק תקינות של צילינדר 0 ו 1
גם אני חושב ככה.
אבל באיזה תוכנה קל לעשות את זה?
אני תמיד מתחיל התקנת ווינדוס על הדיסק הבעייתי עד למסך בחירת המחיצות. אח"כ מכבה וזה עובד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;536965:
אני תמיד מתחיל התקנת ווינדוס על הדיסק הבעייתי עד למסך בחירת המחיצות. אח"כ מכבה וזה עובד...

מה?????

אתה מסוגל להרוס חלקים בדיסק בדרך שלך או במידה ויש מספר מערכות הפעלה פשוט לדרוס נתונים של מערכות אחרות

אל תעשה דברים כאלו

לסדר MBR מסדרים בפקודות DOS או בתוכנות יעודיות למקרים קשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה