דיסק קשיח פגום פיזית - שחזור

• הוסף לסימניות
נפל לי דיסק קשיח מגובה של חצי מטר הדיסק בנפח של 1000GB כרגע הדיסק מתקתק האם מישהו מכיר פתרון לזה?

• הוסף לסימניות
לגבות אותו עם dd רסקיו

• הוסף לסימניות
תכניס למקרר לרבע שעה ותוציא
חבר תראה אם הוא מצליח להעתק את החומר במידה ולא תעביר לחברת שחזור

(מיותר לשאול למה אתה לא מבצע גיבוי לחומרים שלך???)

• הוסף לסימניות
אתם מתנפלים עליו עם גיבויים, הוא סה"כ רצה לגעת איך לתקן אותו לפעולה.

אגב דעתי האישית שהוא גמור. לקנות חדש, ואם יש נושא של גיבוי עיין הודעות שלפני. אני ממליץ על GetDataBack For NTFS.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;546287:
אתם מתנפלים עליו עם גיבויים, הוא סה"כ רצה לגעת איך לתקן אותו לפעולה. .

הערתי לו רק בסוף לאחר שמסרתי פתרון מה לא בסדר עם זה?
ובעדינות בסוגריים.... לא מספיק

ומעבר לכך העצה שלפניי מעולה ביחד עם ההשלמה שלי
כי לא ניתן לעבוד עם הדיסק המון זמן לכן מצלמים את המערכת בפורמט DD ולאחר מכן מעבירים לתוכנות שיחזור כמו שהצגת GetDataBack For NTFS
כך עובדים בכל מקרה

• הוסף לסימניות
סליחה, רק כעת ראיתי את הכותרת של האשכול, אני תמיד קופץ לגוף ההודעה...

• הוסף לסימניות
לדעתי חבל לך על הזמן אמ אתה צריך את החומר פנה ישר לחברת שחזור או למשהוא שמתמקצע בנושא

• הוסף לסימניות
אחרי כל הנסיונות זה לא עובד

שמעתי שחברות שמשחזרות יקחו על כזה נפח בסביביות ה3000 דולר, והחומר לא שוה את זה.

בכ"א תודה לכל העונים, ואם יש למשהוא עוד עצה אשמח לראות.

• הוסף לסימניות
אל תתאמץ

כמו שאמרו גדולים ממני
תקנה חדש!

יום מצוין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה