דיסק קשיח SSD. איזה סוג מומלץ?

• הוסף לסימניות
הטעות באיות היא לא הנקודה , זה הגישה היודעת כל והילדותית של "זה הכי טוב בעולם 0 אחוז תקלות לעולם לא חוזר"

מילא אם זה מגיע ממוכר ברשת לחנויות חשמל (בדכ בצירוף ההערה של "יש לי 2 כאלה בבית" ...)

אבל כאן זה פורום מקצועי לא באסטת מכירות, עליך לגבות את דבריך בהגיון או בנתונים.

חוצמזה, שטעות ככ פטאלית בכתיב מעידה המון על המקצועיות , אתה היית קונה מזגן ממוכר שקורה לו "טאדירען" ?????

• הוסף לסימניות
עם זה היה מישהו עם כבוד מילולי הייתי חושב אם להעלב

• הוסף לסימניות
לא אגיב על חננאל ולא אסכים עם מה שכתבת לגבי ההכרות שלו עם תוכנות השיחזור למיניהם
אבל מה שאני בכל אופן מתמצא אני אומר
נ.ב. לא שוה בגלל קצת שינון לשון להחריף ולחזור על מה שבגללו נשרף בית מקדשנו ועוד בפרט בימים אלו

• הוסף לסימניות
לא אגיב על חננאל ולא אסכים עם מה שכתבת לגבי ההכרות שלו עם תוכנות השיחזור למיניהם
אבל מה שאני בכל אופן מתמצא אני אומר
נ.ב. לא שוה בגלל קצת שינון לשון להחריף ולחזור על מה שבגללו נשרף בית מקדשנו ועוד בפרט בימים אלו
טוב יעלה אני סותם.אז תמשיכו באשכול;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה