חצי טרה.אני הייתי קונה בישראל
מפריע לי שם משהו בצורת הבדיקה של המהירות קריאה כתיבה
של כמה גיגה אתה צריך ?
בקישור שהבאת 500GB המחיר הוא 57$ בערךשם זה בערך 40 דולר
ממש לא. 39$בקישור שהבאת 500GB המחיר הוא 57$ בערך
ממה להתרחק?תוכל לשאול אותם איזה בקר (controller), (של איזה חברה) יש על זה ?
ומי החברה היצרנית של הNands ?
לא הבנתיטושיבה
OCZ
0% בלאי
שטויותחברת טושיבה דגם OSZ
יש למוצר 0% בלאי (החזרות)
אז על מה אתה ממליץ?שטויות
חזרו לי כאלה לא אחד ולא שתיים
לא יודע אם יותר מאחרים אבל גם לא משמעותית פחות
היום הסטנדרטיזציה בשוק ככ גדולה , רוב ה SSD מבוססים על אותם בקרים ושבבים ולכן ההבדלים באותה רמת מחיר מאוד מאוד קטנים.
חברת טושיבה דגם OSZ
יש למוצר 0% בלאי (החזרות)
אתנסח בעדינותשטויות
חזרו לי כאלה לא אחד ולא שתיים
אז על מה אתה ממליץ?
הוא אפילו לא מאיית נכון את המותג אז אתה מצפה שהוא יתן לך מספרים מדויקים ?אתנסח בעדינות
0% תקלות ?
לא נראה לך יומרני מידי ?
מה לעשות שיש כאילה שחושבים שאם הם קצת יודעים ללחוץ על המקלדת הם נחשבים למלכי העולם וחושבים שיכולים להעליב ולרמוס את כולם ..???בגלל שפעם אחת קרה טעות באיות.אפשר לחשוב כאילו הם אף פעם לא טועיםעובד עם משווק מורשה של טושיבה אסוס וג'יגה בייט הניסיון שלי הוא לא קטן בתחום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים