דיסק קשיח SSD. איזה סוג מומלץ?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין דיסק SSD.
איזה דגמים מומלצים?
יש דגמים שלא כדאי להתקרב?

• הוסף לסימניות
מה אומרים על הדגם הזה?
יש לו עשרות אלפי הזמנות!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חברת טושיבה דגם OSZ
יש למוצר 0% בלאי (החזרות)
שטויות
חזרו לי כאלה לא אחד ולא שתיים
לא יודע אם יותר מאחרים אבל גם לא משמעותית פחות

היום הסטנדרטיזציה בשוק ככ גדולה , רוב ה SSD מבוססים על אותם בקרים ושבבים ולכן ההבדלים באותה רמת מחיר מאוד מאוד קטנים.

• הוסף לסימניות
שטויות
חזרו לי כאלה לא אחד ולא שתיים
לא יודע אם יותר מאחרים אבל גם לא משמעותית פחות

היום הסטנדרטיזציה בשוק ככ גדולה , רוב ה SSD מבוססים על אותם בקרים ושבבים ולכן ההבדלים באותה רמת מחיר מאוד מאוד קטנים.
אז על מה אתה ממליץ?

• הוסף לסימניות
מה אומרים על הדגם הזה?
יש לו עשרות אלפי הזמנות!
לא ממש מהיר לפי הבדיקות של הלקוחות שם
UTB89XTisJnJXKJkSaiyq6AhwXXa6.jpg

אבל כנראה סביר פחות או יותר (סטנדרטיזציה עע הודעה למעלה)

לא ידוע אם שווה לך בשביל כמה שקלים לקחת את הסיכון , תקנה מותג נורמלי כאן בארץ לא יצא פער משמעותי

• הוסף לסימניות
אז על מה אתה ממליץ?

אני בכלל לא ממליץ לך לעשות את זה לבד
תזמין טכנאי תראה איזה דגמים יש לו להציע

נ.ב. בדכ רוב הטכנאים/חנויות עובדים עם ספק 1 או 2 קבוע ,
יש בארץ 3-4 ספקים גדולים של חומרה , כמו מורלוי או אמטל וכו , ואם הוא עובד עם אמטל הוא יציע לך ADATA ואם הוא עובד עם חברה אחרת הוא יציע לך את מה שהחברה השניה משווקת בארץ במחיר משתלם , זה לא אומר שזה לא טוב, זה המציאות.

• הוסף לסימניות
עובד עם משווק מורשה של טושיבה אסוס וג'יגה בייט הניסיון שלי הוא לא קטן בתחום

• הוסף לסימניות
עובד עם משווק מורשה של טושיבה אסוס וג'יגה בייט הניסיון שלי הוא לא קטן בתחום
מה לעשות שיש כאילה שחושבים שאם הם קצת יודעים ללחוץ על המקלדת הם נחשבים למלכי העולם וחושבים שיכולים להעליב ולרמוס את כולם ..???בגלל שפעם אחת קרה טעות באיות.אפשר לחשוב כאילו הם אף פעם לא טועים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה