דיסק קשיח

• הוסף לסימניות
איזה מומלץ,
SP או WD
או שאין הבדל?
והאם מומלץ עם בולם זעזועים?

• הוסף לסימניות
חיצוני

• הוסף לסימניות
SP משתמשת עם ההארדיסקים של WD אלא שהפלסטיקה החיצונית שלהם יותר משובחת מחברת WD, אני ממליץ על בולם זעזועים וכו' וכמובן תלוי עד כמה הגיבוי הזה יהיה נייד וכמה תיסחב עם זה..
אני מצרף קישור לסוג SP עם בולם כמעט הכל..
https://www.amazon.com/Silicon-Powe...s=gateway&sprefix=sp+1tb+hard,aps,736&sr=8-10

• הוסף לסימניות
פחות מאמין בwd הדיסקים חיצונים.
תבדקי את Toshiba

• הוסף לסימניות
מאד ממליצה עם בולם זעזועים. אחד הפסיק לעבוד לי מנפילה כשלא היה בולם זעזועים.

• הוסף לסימניות
נכון, אך הבולם זעזועים יעזור לשחזר את החומר יותר בקלות. (כמובן ע"י משחזר מומחה).
אבל יש כן הוכחה
שהרבה דיסקים למרות בולם הזעזועים מפסיקים לעבוד ממכה או נפילה
מאד ממליצה עם בולם זעזועים. אחד הפסיק לעבוד לי מנפילה כשלא היה בולם זעזועים.
יש לי תזה מעניינת לגבי מגנים למיניהם, שלא הוכח תועלתם בתנאי מעבדה....
בזמנו שאל אותי חבר האם אני ממליץ לשים מגן לפלאפון, לאדם ממוצע (כלומר שלא מפיל דברים מהיידים כדרך קבע או כתחביב). טענתי לו שלדעתי ברגע ששמים מגן למשהו, אוטומטית מפלס הזהירות כלפיו יורד - מה שמוביל להרבה יותר תאונות איתו.
בפלאפונים זה הוכיח את עצמו (C2, 208, 205, Mi a2 ועוד כמה....).
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממש לא מדויק
אבל מה
אם הדיעה הרווחת שזה עוזר
מי אני שאומר אחרת
אם אתה אומר, אני מתקפל מדברי, אבל האם הקישור שהבאתי בהתחלה לדיסק מ-SP לא מכיל בולם משמעותי כפי שהחברה מתגאה? (למשל שעמיד בפני לחץ של שלוש מאות קילו)?

• הוסף לסימניות
הם מדברים על לחץ פיזי ולא מנפילה, ז"א אם מישהו דורך על זה וכד'. וכן בנפילה למים הם מגנים על הדיסקשיח המסכן (הם לא יכולים להתחייב כ"כ על נפילה חופשית כי החלקים הנעים-המנוף אינם מפלדה.. וראשי הקריאה אינם מיהלומים.. אני מחכה ליום שכן יהיה כך..).

• הוסף לסימניות
הם מדברים על לחץ פיזי ולא מנפילה,
תאמין לי שגם את זה אתה לא רוצה לנסות
אין מצב שהפלסטיקה הזאת תעמוד ב300 קילו לחץ
ני מחכה ליום שכן יהיה כך
תמשיך להמתין
מדובר בטכנולוגיה שלא השתנה כבר כמה וכמה עשורים
ובנתיים עברו לטכנולוגיה דיגיטלית

• הוסף לסימניות
יש לי תזה מעניינת לגבי מגנים למיניהם, שלא הוכח תועלתם בתנאי מעבדה....
בזמנו שאל אותי חבר האם אני ממליץ לשים מגן לפלאפון, לאדם ממוצע (כלומר שלא מפיל דברים מהיידים כדרך קבע או כתחביב). טענתי לו שלדעתי ברגע ששמים מגן למשהו, אוטומטית מפלס הזהירות כלפיו יורד - מה שמוביל להרבה יותר תאונות איתו.
בפלאפונים זה הוכיח את עצמו (C2, 208, 205, Mi a2 ועוד כמה....).
מה דעתכם?
לדעתי זה לא מדויק.

בגלל סף הרגישות של המכשירים כיום לנפילות, במיוחד סמארטפונים עם מסך זכוכית גדול, גם לאדם הממוצע שלא מפיל דברים דרך קבע, ברגע אחד של חוסר ריכוז או שפשוט הפלאפון מחליק מהיד, הוא יכול להתנפץ לרסיסים.

כאן נכנס לתפקיד המגן.. החוסר זהירות אולי עולה, אבל הפלאפון ישאר יחסית שלם עם המגן הנכון גם בנפילות מרובות.

• הוסף לסימניות
כאן נכנס לתפקיד המגן.. החוסר זהירות אולי עולה, אבל הפלאפון ישאר יחסית שלם עם המגן הנכון גם בנפילות מרובות.
כל זה טוב בטלפונים שיש שמה אך ורק רכיבים דיגיטליים
בדיסק קשיח יש רכיבים אנאלוגיים
שגם נפילה קטנה ונפגע פיזית משו בפנים בגודל שאי אפשר אפילו לראות בעין
רק עם מיקרוסקופ
והלך :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה