אין באמת הוכחה שאילו כן היה בולם זעזועים זה לא היה מפסיק לעבוד....אחד הפסיק לעבוד לי מנפילה כשלא היה בולם זעזועים
אבל יש כן הוכחהאין באמת הוכחה שאילו כן היה בולם זעזועים זה לא היה מפסיק לעבוד....
נכון, אך הבולם זעזועים יעזור לשחזר את החומר יותר בקלות. (כמובן ע"י משחזר מומחה).שהרבה דיסקים למרות בולם הזעזועים מפסיקים לעבוד ממכה או נפילה
נכון, אך הבולם זעזועים יעזור לשחזר את החומר יותר בקלות. (כמובן ע"י משחזר מומחה).
אבל יש כן הוכחה
שהרבה דיסקים למרות בולם הזעזועים מפסיקים לעבוד ממכה או נפילה
יש לי תזה מעניינת לגבי מגנים למיניהם, שלא הוכח תועלתם בתנאי מעבדה....מאד ממליצה עם בולם זעזועים. אחד הפסיק לעבוד לי מנפילה כשלא היה בולם זעזועים.
ממש לא מדויקנכון, אך הבולם זעזועים יעזור לשחזר את החומר יותר בקלות. (כמובן ע"י משחזר מומחה).
אתה בעצמך @משחזר מידע ....מי אני שאומר אחרת
אם אתה אומר, אני מתקפל מדברי, אבל האם הקישור שהבאתי בהתחלה לדיסק מ-SP לא מכיל בולם משמעותי כפי שהחברה מתגאה? (למשל שעמיד בפני לחץ של שלוש מאות קילו)?ממש לא מדויק
אבל מה
אם הדיעה הרווחת שזה עוזר
מי אני שאומר אחרת
הו אה 300 קילו ?!(למשל שעמיד בפני לחץ של שלוש מאות קילו)
תאמין לי שגם את זה אתה לא רוצה לנסותהם מדברים על לחץ פיזי ולא מנפילה,
תמשיך להמתיןני מחכה ליום שכן יהיה כך
לדעתי זה לא מדויק.יש לי תזה מעניינת לגבי מגנים למיניהם, שלא הוכח תועלתם בתנאי מעבדה....
בזמנו שאל אותי חבר האם אני ממליץ לשים מגן לפלאפון, לאדם ממוצע (כלומר שלא מפיל דברים מהיידים כדרך קבע או כתחביב). טענתי לו שלדעתי ברגע ששמים מגן למשהו, אוטומטית מפלס הזהירות כלפיו יורד - מה שמוביל להרבה יותר תאונות איתו.
בפלאפונים זה הוכיח את עצמו (C2, 208, 205, Mi a2 ועוד כמה....).
מה דעתכם?
כל זה טוב בטלפונים שיש שמה אך ורק רכיבים דיגיטלייםכאן נכנס לתפקיד המגן.. החוסר זהירות אולי עולה, אבל הפלאפון ישאר יחסית שלם עם המגן הנכון גם בנפילות מרובות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים