כללי דיסק קשיח...

• הוסף לסימניות
אמאל׳ה נמחק לי דיסק קשיח (נישא) עם מאות גי׳גה עבודות... בטעות לחצתי על כפתור אתחול. מישהו יכול להציל אותי?????

ב. אני צריך דחוף את הלוגו של הלקוח שלי מנטה בייגל ברזולוציה גבוהה. לא נשאר לי מכל העבודות שעשיתי בשבילהם זכר...

הצילו

• הוסף לסימניות
שחזור דיסק

• הוסף לסימניות
אל תחברי את הדיסק למחשב אלא תתני אותו לאדם עם ניסיון והוא ישחזר לך את כל החומר מא עד ת.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שנקראת Recuva ,תוכנה חינמית שמשחזרת את כל סוגי הקבצים שנמחקו,
והיא גם קלה לשימוש,
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא נראה שיש סיכוי שהתוכנה הנ"ל תצליח במקרה הזה לשחזר משהו. אחרי פירמוט היא בד"כ לא עוזרת. זו לא תוכנה מקצועית.
וכמו שכבר נכתב, במקרה כזה לא כדאי לנסות, ואפי' לא כדאי לחבר את הדיסק למחשב, אלא לתיתו למומחים לשחזור דיסקים.

• הוסף לסימניות
בבקשה...
בהצלחה

קבצים מצורפים

• מנטה בייגל.png
    KB 134.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נאה, הלב שלי יוצא מדאגה בשבילך...
דבר ראשון אם אתה בר הכי, נסה לשחזר לבד... [הנה תוכנה קלילה]
ואם לא אז לך למקצוען, זה לא בלתי הפיך
ו - - - תעדכן אותנו, אני לא יכול לישון בשבילך...

• הוסף לסימניות
חברה!!!
גיבוי!!!!! אין דבר כזה לשים את כל הדברים על כונן אחד.

לפעם הבאה (-:

• הוסף לסימניות
פוטו ציון מב"ב הצליח לשחזר לי כמה פעמים והוא לוקח כסף רק כשהוא מצליח להוציא

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
דיסק קשיח איתחול-שיחזור אמאל'ה

נכתב ע"י הלל נאה;799920:
אמאל׳ה נמחק לי דיסק קשיח (נישא) עם מאות גי׳גה עבודות... בטעות לחצתי על כפתור אתחול. מישהו יכול להציל אותי?????

ב. אני צריך דחוף את הלוגו של הלקוח שלי מנטה בייגל ברזולוציה גבוהה. לא נשאר לי מכל העבודות שעשיתי בשבילהם זכר...

הצילו

הייתי ממליץ לך בחום לנסות אצל המומחים ב"מרכז הצריבות"
ירושלים 02-6524956

• הוסף לסימניות
במקרה של תקלה / מחיקה בדיסק עצמו, נראה לי שכל טכנאי מקצועי יידע לשחזר לך,

אם יש תקלה חיצונית כגון, נפילה / חבלה וכד', יש לפנות אך ורק למעבדות מקצועיות (כגון טיק טק וכד')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה