דיסק שירישונים/100 שירים ראשונים

• הוסף לסימניות
יש תחליף לדיסק בצורה חרדית?
או דיסק מתאים עם הרבההההההההה שירים חרדיים?
לילדים קטנים?
אשמח לשמוע
ואיפה קונים

• הוסף לסימניות
UP

• הוסף לסימניות
לא שרים שם גברים ונשים ביחד?

• הוסף לסימניות
בדיסק של שירישונים גם בדיסק 1 וגם 2 שרים ילדים קטנים וחמודים,
שירים ממש מתוקים
מאד מתאים לילדים קטנים

• הוסף לסימניות
אם אין לך איפה להשיג , תפני באישי ואשלח לך..

• הוסף לסימניות
יש לי
ה. ברכה מבקשת תשלום 100 ש"ח על כל ארבעת הדיסקים.

• הוסף לסימניות
התבלבלתי
יש שני דיסקים?
1. שרשונים?
2 100 שירים ראשונים?
תעשו לי סדר- בבקשה
אני מוכנה לשלם
רק רוצה לדעת האם זה חדרי- מתאים לחרדים
ומי משניהם מתאים ומי לא
תודה רבה לכולם!!!!

• הוסף לסימניות
100 שירים לישלים הוא דיסק ישראלי ותיק. חילוני. חמוד מאוד... אלבל לא מה שאת מחפשת, נראה לי.
שירישונים הוא דיסק של ברכה הלר, משהו בן 20 שנה בערך. לא מכירה אישית אבל חרדי ואמור להתאים לילדים קטנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סודה לשתיה;n5058736:
בדיסק של שירישונים גם בדיסק 1 וגם 2 שרים ילדים קטנים וחמודים,
שירים ממש מתוקים
מאד מתאים לילדים קטנים

בדיוק מה שכתבתי קודם
הדיסקים של שירישונים בדיוק בשביל ילדים חרדיים

מומלץ מאד

• הוסף לסימניות
ואיפה קונים את שרשונים?

• הוסף לסימניות
היו פעם גם הקלטות של ציפי מילוא לילדים, שלא לדבר על אריאלה סביר.
האם יש להשיג באיפשהו כיום- אין לי מושג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה