נכתב ע"י מירי 92;1072046:לא בכסף ולא בחינם
(למעט מקרים מיוחדים)
נכתב ע"י מילכי;1072060:מירי, היא לא התכוונה לתמונות לא ערוכות.
אלא תמונות שהלקוח בחר, וקיבל באלבום..
יש צלמות שנותנות את התמונות בדיסק עם החבילה. (כלומר בחינם)
ויש צלמות שמבקשות על זה תוספת תשלום..
נכתב ע"י דרך אגב;1072059:למה לא לתת את התמונות שהוא בחר??
נכתב ע"י מילכי;1072060:מירי, היא לא התכוונה לתמונות לא ערוכות.
אלא תמונות שהלקוח בחר, וקיבל באלבום..
יש צלמות שנותנות את התמונות בדיסק עם החבילה. (כלומר בחינם)
ויש צלמות שמבקשות על זה תוספת תשלום..
נכתב ע"י מירי 92;1072064:המון פעמים תוצאות ההדפסה שונה לחלוטין בין פוטו לפוטו.
אני עורכת לפי הפוטו שלי,
כך שהסיכון הוא לא בטוח אבל חבל לי לקחת אותו.
נכתב ע"י מירי 92;1072064:המון פעמים תוצאות ההדפסה שונה לחלוטין בין פוטו לפוטו.
אני עורכת לפי הפוטו שלי,
כך שהסיכון הוא לא בטוח אבל חבל לי לקחת אותו.
צילום אירועים זה יותר תמחור לפי שעה ולא לפי תמונה.נכתב ע"י מרגלית10;1072217:ודרך אגב, גם צלמי חתונות נותנים את הדיסק ללא תוספת תשלום (חלק אפילו עם התמונות שלא נבחרו ג"כ.)
נכתב ע"י דבושינקה;1072260:הלקוח מרגיש שהיה שווה כל הכסף שהוציא על התמונות אם הוא מקבל דיסק.
נכתב ע"י הגלים;1072335:אין אף תמונה שנשארת אצלי שלא נמסרת ללקוח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים