דיסק שמע

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה לצרוב דיסק שמע שהשירים יושמעו לפי סדר שאני בוחרת
איך עושים זאת
שיעבוד גם במערכת וגם במחשב
תודה לכל העוזרים!

• הוסף לסימניות
צריבה פשוטה של דיסק שמע במדיה פלאייר? אם כן- פשוט תסדרי רשימת צריבה ותצרבי, אלא אם כן לא הבנתי את השאלה...

• הוסף לסימניות
מה הבעיה??
תסדרי בתיקייה את השירים לפי הסדר, ותצרבי..

או שגם אני לא הבנתי את השאלה... :):D

• הוסף לסימניות
באמת שאלה פשוטה
הבעיה שאני מנסה את כל האפשרויות ומעבירה את זה לדיסק בסדר שאני רוצה
ואחרי שזה נצרב \ה מערבב את הסדר

• הוסף לסימניות
את צריכה לסדר במחשב בתיקיה את הקבצים בצורה ממוספרת וכך:
01 - אני מאמין
02 - באמונה שלימה
וכו'
והכוונה לרשום בדווקא לפי הסדר הזה: 0>1>רווח>מקף>רווח>שם הרצועה
כך הרשימה תצרב לפי הסדר.
*אם רושמים רק שם - המחשב מסדר לפי א"ב
*אם רושמים 1.2.3.. המחשב מסדר 1.10.11.12
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;947599:
את צריכה לסדר במחשב בתיקיה את הקבצים בצורה ממוספרת וכך:
01 - אני מאמין
02 - באמונה שלימה
וכו'
והכוונה לרשום בדווקא לפי הסדר הזה: 0>1>רווח>מקף>רווח>שם הרצועה
כך הרשימה תצרב לפי הסדר.
*אם רושמים רק שם - המחשב מסדר לפי א"ב
*אם רושמים 1.2.3.. המחשב מסדר 1.10.11.12
בהצלחה :)
ודרך איזה תוכנה הכי טוב לצרוב כדי שיעלה גם במערכת וגם במחשב

• הוסף לסימניות
הכי טוב לצרוב דרך המדיה פלייר, תפתחי את רשימת הצריבה ותעלי את השירים לפי הסדר שאת רוצה, ואז אין סיבה למספר את הקבצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;947609:
ודרך איזה תוכנה הכי טוב לצרוב כדי שיעלה גם במערכת וגם במחשב

אם את ממספרת לפי הסדר,
לא ראיתי הבדל בין התוכנות
הסטנדרטית - נרו
ויש נחמדה מתורגמת לעברית - אשמפו [משהו כזה..]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;947621:
הכי טוב לצרוב דרך המדיה פלייר, תפתחי את רשימת הצריבה ותעלי את השירים לפי הסדר שאת רוצה, ואז אין סיבה למספר את הקבצים.

זה מה שעשיתי ואחרי הצריבה הוא לא מיספר בצורה שאני מיספרתי

• הוסף לסימניות
סידרת אותם ברשימה לפי הסדר שאת רוצה?
לא יודעת אני תמיד עובדת כך, בכל אופן הפתרון של המיספור הוא דווקא נחמד, את עושה 'סדר לפי שם' וצורבת מכל תוכנה (נרו, מדיה פלייר...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה