נכתב ע"י צברית;747106:כולם כבר הלכו לישון אחרי יום עבודה מפרך של ערב פסח........
אבל לענינך,
למה יש ריבוע ריק באמצע הדיסק?
וצריך להשאיר שוליים הצד הימני כמעט נחתך....
נכתב ע"י תור הזהב;747129:נראה לי להוסיף עוד צהוב שיהיה יותר נוכחות.
נכתב ע"י צברית;747125:אה הבנתי,
לא יודעת בדיוק,
אבל תנסי ותראי שזה נראה טוב בעין. בצד השמאלי למשל זה נראה טוב.
מפריע לי ששתי הבלוקים של הכיתוב הם לא באותו גודל,
זה שתי נושאים או שאפשר לשחק עם זה?
נכתב ע"י סטודנטית;747133:איפה?
אשמח לרעיונות!
נכתב ע"י צברית;747139:אולי השם של הרצועה בצהוב
וההסבר בלבן(נדמה לי שיש 2 שורות לכל רצועה בשתי משקלים או שאני מדמינת..)
אבל לא בטוח שזה יראה נורמלי,
תנסי ותראי.
בהצלחה!![]()
נכתב ע"י seven;747145:יש לי רעיונות, אבל לא רוצה להציע משהו שאני לא מבין בו..
באיזו תוכנה עשית את זה?
האם תוכלי להעביר אלי את הקובץ ואנסה לשחק שיראה טוב יותר?? (לטעמי, אולי אחכ גם לטעמך..)
אני בדעה של צברית בעניין השול הימני, ובשל תור הזהב לגבי הצהוב..
ובנתיים כל המגיבים בנושא שלך עדיין ערים..
כנראה מנקים יסודי ת'מחשב.. מתוך התוכנה..
בשעה הקרובה, לפחות, אני עדיין ער...
בהצלחה!
נכתב ע"י motey2;747192:אם ההית עושה את העבודה אצלי ההיתי אומר לך שהרקע יצא מדי ככה
בהצלחה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים