דיסק DVD לא יוצא מהכונן

• הוסף לסימניות
הכנסתי דיסק DVD חדש לכונן ע"מ לצרוב עליו קבצים
לא הצלחתי לפתוח אותו ולא לצרוב -היתה לי הודעת שגיאה שהוא אינו מזוהה ע"י וינדוס ואם לא מאותחל יש לאתחל אותו.
אתחלתי אותו ע"י כפתור ימני-אתחל
הוא לא מגיב מאז. אין לי שום הודעה אבל לא נפתח הדיסק א"א לגשת אליו.
והכי גרוע: כשאני לוחצת על כפתור פתיחת הכונן ע"מ להוציא אותו לא קורה כלום. כשאני מנסה להוציא ע"י כפתור ימני-הוצא מופיעה שגיאה אירעה שגיאה במהלך ההוצאה של כונן E....
מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני לא טכנאית חומרה אבל,
אני מכניסה סיכה משרדית (מספר 5 לאחר שאני מיישרת אותה) לנקב שיש תמיד לצד כפתור פתיחת הכונן, כמדומני שלשם כך הוא נוצר.
זה אמור לשחרר את הנעילה ולפתוח את מגש הכונן.

בלי אחריות..תמתיני לאישור ממי שבאמת מבינה למרות שזה תמיד עובד לי.

• הוסף לסימניות
פחדתי לעשות את זה כי שמעתי את הדיסק מסתובב שם ולא רציתי שהוא יתפוצץ או משהו...
אז הפעלתי את המחשב מחדש וכשנהיה שם שקט מוחלט לחצתי כמה פעמים רצוף וזה נפתח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה