כללי דיסק

• פותח הנושא NG
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לחוו"ד

קבצים מצורפים

• דיסק.jpg
    KB 443.1 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
מעולה! אבל התמונה מביעה מוזיקה והכיתוב - מראות קודש, זה מוזיקה? טוב אולי אני ליטאי בור...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד אולי קצת חיוור?
אולי אפשר לתת צבע איפה שהוא בתמונה אולי בכלי נגינה?
באופן עקרוני נקי ונותן השראה.

• הוסף לסימניות
נקי ויפה מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ידידיה;460296:
מעולה! אבל התמונה מביעה מוזיקה והכיתוב - מראות קודש, זה מוזיקה? טוב אולי אני ליטאי בור...
יש עיגולון צבעוני קטן, המעיד כי הדיסק הוא DVD לצפיה. אם הדיסק מיועד לציבור הרחב, ולאו דווקא לאוהדי סאסוב, רצוי להגדיל לתועלת ה"בורים".
העיצוב נעים ונאה.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שהמילים 'בקודש חזיתיך' יהיו בצבע שחור כדי לתת ניגודיות לזהב זה נראה לי קצת מידי הרבה זהב

• הוסף לסימניות
מקסים ויפהיפה

הייתי מציע שתשים את הסמל הבינלאומי של DVD

יש לי אותו איפשהו ברחבי המחשב רק שאני לא מוצא אותו כרגע אצלי, אחרת הייתי שולח לך אותו.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
ממש ממש יפה. אולי הייתי מוסיפה איזה נגיעה באדום בורדו שיחייה קצת, אבל גם ככה זה יפה.

• הוסף לסימניות
עיצוב מדהים לדיסק שמע של מוזיקה של נגוני סאסוב!

• הוסף לסימניות
יפה ביותר
ממש צבוע בצבעי NG
מה זה מיתוג חדש?
אהבתי נראה חמים ועם רגש

• הוסף לסימניות
חיוור מאד, אם התמונה תהיה יותר חזקה ובולטת .. זה יהיה מעולה

• הוסף לסימניות
מולעע טעם!
ממש יפה.

• הוסף לסימניות
מדהייםםם......לדעתייי לא צריך לשהות כלום פשוט להשאיר ככהה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה