מידע שימושי דיקור סיני או רפלקסולוגיה לזרוז לידה בירושלים

• הוסף לסימניות
עקב המלצת רופאים לזירוז וכדי להמנע מזירוז ע"י פיצוטין, מחפשת דיקור סיני או רפלקסולוגיה לזירוז לידה בירושלים.
אשמח לקבל המלצות על מטפלות טובות וכן רשמים האם הטיפול אכן עוזר.

• הוסף לסימניות
איזשהו מידע? או אולי רעיון איפה להשיג מידע על הטיפולים האלו?

• הוסף לסימניות
לתועלת הכלל אני כותבת כאן ולא בפרטי
הדברים נכתבים מנסיוני ומהמלצות של אחרים

אז ככה:
- צריך לדעת מראש שברדך כלל טיפול בודד לא עוזר
ויש לעשות כמה טיפולים, לפחות שניים

- אם אין מוכנות של הגוף ללידה שום טיפול לא יעזור

- דיקור סיני מומלץ ויעיל הרבה יותר מרפלקסולוגיה

- והכי חשוב - אם אתם בקופת חולים מאוחדת יש להם מרפאות של "מאוחדת משלימה", וניתן לקבל את הטיפולים במחיר מוזל, כ- 80 ש"ח לטיפול, במקום ממוצע של 200 ש"ח באופן פרטי.
בהנחה שצריך יותר מטיפול אחד, רצוי לנצל את שירותי הקופה שאנו משלמים לה מידי חודש טבין ותקילין.
לגבי שאר הקופות - אין לי מידע, היות ואני במאוחדת ידוע לי רק עליהם, אבל אני מאמינה שזה שווה בדיקה גם בקופות אחרות.

למידע נוסף, אפשר לפנות בפרטי

• הוסף לסימניות
מניסיון ראיתי ששניהם , אבל חושבת שדיקור סיני יותר אפקטיבי לזרוז

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על דבורה זרביב מרמות 052-7671486
רפלקסולגוית ומטפלת בדיקור סיני וכן תומכת לידה
לי עשו דיקור סיני מטעם הבית חולים , אך כלל לא עזר, אבל יכול להיות שהבעיה הייתה בי...
בשעה טובה

• הוסף לסימניות
רפלקסולוגית בשם אורה טולדנו מבית וגן

היא מאוד מומחית אבל לא עזר לי. (היא גם אמרה לי שהיא רואה שהכל סגור)

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על דבורה זרביב מרמות 052-7671486
רפלקסולגוית ומטפלת בדיקור סיני וכן תומכת לידה
לי עשו דיקור סיני מטעם הבית חולים , אך כלל לא עזר, אבל יכול להיות שהבעיה הייתה בי...
בשעה טובה
האם היא טובה גם ברפלקסולוגיה לילדים?
דלקות אוזניים?
מערכת חיסונית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה