נראה לי שבמקרה כזה כדאי לנסות הומאופט אחר כי אני בררתי ומעשרות מקרים ששמעתי ומנסיון אישי שלי תמיד הומופאטיה עזרה מידית בלי שום דיאטהנכתב ע"י תובנה;584672:יש לי נסיון עם דלקות כאלו, כלומר לבן שלי.
היום הוא בן 3+.
ניסינו:
דיקור סיני, הומופאטפיה- לפני שנה וחצי בערך- הדלקות לא עברו לחלוטין (חוץ מזה שעם ההומופאטיה היתה "דיאטה" לחודש מסובכת מאד: בלי חיטה, תירס, תבלינים, חלבי,קופאין, כל מיני פירות וירקות מסויימים. )
כעת הפסקתי לו לחלוטין חלב פרה, עברנו לחלב עיזים ואני רואה שינוי משמעותי. אין דלקת ב"ה.
(יום אחד הוא אכל קצת שוקולד לבן ולמחרת היתה לו דלקת אוזניים...)
אבל יכול להיות שהשיפור בכללותו קשור גם לגיל שלו, אומרים שזה יחכול לעבור מאליו אחרי גיל 2-3.
בכל אופן אל תזניחי את זה, שווה לך לנסות דיקור והומופאטיה, ואם לא יעזור- לפחות תדעי שניסית.
זה אוזניים, זה השמיעה שלו, ואפילו זה יכול ח"ו להגיע לסיבוכים חמורים מזה.
בהצלחה, רפואה שלמה.
תדווחי אח"כ אם עזר משהו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים