דיקור סיני

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו התנסה? זה עובד?
אני מחפשת פתרון לתינוקת בת 4 חודשים עם דלקות אזניים חוזרות,
ניסיתי רפלקסולוגיה ועזר ב"ה אבל הדלקת חוזרת אחרי כשבוע..
אשמח על כל פרור מידע בנושא הדיקור וכן עצות אחרות לדלקות..
תודה ולבריאות טובה לכולם!!

• הוסף לסימניות
עשיתי דיקור סיני לילדה בת שנה, עם בעיה של הקאות חוזרות. וכך היה הסיפור:
גסטרולוג ילדים אמר, כמובן, להפסיק מוצרי חלב לחלוטין (הילדה לא אכלה חלבי עדיין, הוא אמר לי להפסיק, כי היא יונקת) למשך חודש. במהלך החודש הילדה הקיאה פעמים בודדות. חזרתי לגסטרולוג אחרי חודש (וקניתי בדרך גבינה להכין עוגת גבינה... היה לי סיוט חודש שלם בלי חלבי!) והוא אמר: עוד חודש בלי חלבי... וחוץ מזה לתת לילדה נוטרמיגן! להזכירכם, ילדה בת שנה, יונקת, ואוכלת המון דברים: פירות, ירקות, לחם וכו'....
לא ידעתי מה לעשות, ומישהו הפנה אותי לד"ר קיויתי מביתר, יהודי יר"ש, רופא ילדים שמתמחה בבעיות עיכול. הלכתי אליו באופן פרטי והוא עשה לילדה דיקור סיני ללא מחטים (משהו עם לייזר ומעגל חשמלי)
מאז, מיותר לציין, אני אוכלת חלבי כרגיל, והילדה גם היא התחילה לאכול חלבי- גבינות, מעדנים, מטרנה וכו', והכל בסדר, ברוך ה'.
אני הבנתי שאמנם הוא מומחה לבעיות עיכול, אבל אולי הוא יוכל לעזור גם בזה. אם תהיי מעוניינת בפרטים- פני אלי באישי ואשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
תודה על הפרוט,
הבעיה ממש לא קשורה לעיכול ב"ה.
והבנתי שדוקא דיקור עוזר מאד לבעיות אזניים.
השאלה שלי היא האם מישהו ניסה דיקור עם מחטים לתינוקות בגיל כה קטן, והאם עזר?
מעניין מה שכתבת על ד"ר קיויתי (גר ברחוב שלי :) ) שעשה דיקור ללא מחטים..
כמה עלה הטיפול אם מותר לשאול? (אפשר לענות באישי..)

• הוסף לסימניות
אני הלכתי גם לגבי וגם עם ילדה קטנה (אך לא בגיל הזה) למעין חקלאי מרמות א', מומחית ברפואה סינית. (בעלת תשובה, גרה בסין כדי ללמוד את זה, מלמדת במעינות, מקצוענית מאד.)
היא גם משלבת הוראות לתזונה נכונה, תמציות - מאמינה שהוראות אלו יחולו עליך בתור מניקה, והיא תענה לך ממש באמינות מה השפעת הטיפול ויכולתו בגיל זה.
מאד מומלצת.
הטלפון שלה: 052-7622976

• הוסף לסימניות
לי יש נסיון עשיר עם דלקות אוזנים חוזרות ונישנות עם מוגלה אצל ילדים קטנים.
והדבר היחיד שבאמת עוזר זה הומאופתיה ביקור אחד וזהו
אני עברתי המון עם זה וכואב לי לראות שאנשים סתם נותנים אנטיביוטיקה שלא מועילה ומנסים כל מיני שיטות.
דלקות אוזנים שקימות הרבה זמן גורמות לבעית שמיעה בעתיד וחבל על כל יום שעובר
אני לא חסידה של הומאופתיה חוץ מדלקות אוזניים

• הוסף לסימניות
הי, עכשיו אני רואה את הפרסום שלך בעיצוב גרפי, ;)
את מנסה לשכנע במה שאת לא משוכנעת, או שהרעיון לדיקור עלה בעקבות העבודה???:D

• הוסף לסימניות
אני מנסה להשתכנע במה באני משכנעת.. ;););)

אבל תכל'ס, באמת אני מחפשת פתרון ולפי מה ששמעתי מהלקוח זה יכול מ א ד לעזור.
לכן אני מתייעצת עם חברי הפורום,
על אף שנכון לעכשיו לא קבלתי מספיק פירוט..

• הוסף לסימניות
יש לי נסיון עם דלקות כאלו, כלומר לבן שלי.
היום הוא בן 3+.
ניסינו:
דיקור סיני, הומופאטפיה- לפני שנה וחצי בערך- הדלקות לא עברו לחלוטין (חוץ מזה שעם ההומופאטיה היתה "דיאטה" לחודש מסובכת מאד: בלי חיטה, תירס, תבלינים, חלבי,קופאין, כל מיני פירות וירקות מסויימים. )
כעת הפסקתי לו לחלוטין חלב פרה, עברנו לחלב עיזים ואני רואה שינוי משמעותי. אין דלקת ב"ה.
(יום אחד הוא אכל קצת שוקולד לבן ולמחרת היתה לו דלקת אוזניים...)
אבל יכול להיות שהשיפור בכללותו קשור גם לגיל שלו, אומרים שזה יחכול לעבור מאליו אחרי גיל 2-3.
בכל אופן אל תזניחי את זה, שווה לך לנסות דיקור והומופאטיה, ואם לא יעזור- לפחות תדעי שניסית.
זה אוזניים, זה השמיעה שלו, ואפילו זה יכול ח"ו להגיע לסיבוכים חמורים מזה.
בהצלחה, רפואה שלמה.
תדווחי אח"כ אם עזר משהו.

• הוסף לסימניות
לגבי דיאטה - התינוקת יונקת ואני הפסקתי כבר כשבועיים מוצרי חלב ועברתי לכוסמין ולא ראיתי שינוי.
מה שכן, אצל ביתי בת 5.5 היו הרבה דלקות אזניים שאכן ב"ה הפסיקו אחרי שהפסיקה לאכול חלב ומוצריו.
(היא שותה חלב שקדים)
מלחיץ אותי שמדובר בתינוקת כה קטנה.
אשמח לשמוע עוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;584672:
יש לי נסיון עם דלקות כאלו, כלומר לבן שלי.
היום הוא בן 3+.
ניסינו:
דיקור סיני, הומופאטפיה- לפני שנה וחצי בערך- הדלקות לא עברו לחלוטין (חוץ מזה שעם ההומופאטיה היתה "דיאטה" לחודש מסובכת מאד: בלי חיטה, תירס, תבלינים, חלבי,קופאין, כל מיני פירות וירקות מסויימים. )
כעת הפסקתי לו לחלוטין חלב פרה, עברנו לחלב עיזים ואני רואה שינוי משמעותי. אין דלקת ב"ה.
(יום אחד הוא אכל קצת שוקולד לבן ולמחרת היתה לו דלקת אוזניים...)
אבל יכול להיות שהשיפור בכללותו קשור גם לגיל שלו, אומרים שזה יחכול לעבור מאליו אחרי גיל 2-3.
בכל אופן אל תזניחי את זה, שווה לך לנסות דיקור והומופאטיה, ואם לא יעזור- לפחות תדעי שניסית.
זה אוזניים, זה השמיעה שלו, ואפילו זה יכול ח"ו להגיע לסיבוכים חמורים מזה.
בהצלחה, רפואה שלמה.
תדווחי אח"כ אם עזר משהו.
נראה לי שבמקרה כזה כדאי לנסות הומאופט אחר כי אני בררתי ומעשרות מקרים ששמעתי ומנסיון אישי שלי תמיד הומופאטיה עזרה מידית בלי שום דיאטה

• הוסף לסימניות
אני מכירה משהי שהתנסתה אבל בגב זה שיטה שמאד עוזרת בהרבה מקרים ברגע שמטפלים אצל מומחה יש בקרית ספר את המומחה הגדול בשם דני אליהו תברר עליו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה