בקשה דיקלקטין למכירה או למסירה

• פותח הנושא JAZZ
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ששום לכולם
למשהו יש אולי דיקלקטין (כדורים נגד בחילות והקאות)
למכירה או למסירה
עדיף באיזור הצפון.
תודה רבה!!!!!

• הוסף לסימניות
יש גמחים בכל הארץ- בעיקר של החיקוי הישראלי שהוא זול יותר- 1.5 ליח'.
1585170023843.png
1585170023843.png

• הוסף לסימניות
שימי לב רק שאם את לוקחת את שהישראלי לא תמיד עוזר לי לא עזר בכלל!!!!!!! והרגיל מאד!!!!!!!!!
יש לא יודעת כמה צריכה לספור אבל גרה במרכז אם את רוצה..

• הוסף לסימניות
שימי לב רק שאם את לוקחת את שהישראלי לא תמיד עוזר לי לא עזר בכלל!!!!!!! והרגיל מאד!!!!!!!!!
תלוי למי לא עוזר... ושווה לנסות- החיסכון משמעותי!!! ואם לא עוזר- תמיד אפשר לחזור למקורי-הקנדי...

• הוסף לסימניות
תלוי למי לא עוזר... ושווה לנסות- החיסכון משמעותי!!! ואם לא עוזר- תמיד אפשר לחזור למקורי-הקנדי...
למי שעוזר מצוין אבל פשוט שמעתי כאלה שניסו ולא עזר אז לא חשבו לנסות את הקנדי לכן כדאי לדעת שהם שונים.

• הוסף לסימניות
לי יש כמה בודדים בירושלים
אם יעזור לך-
בשמחה!

• הוסף לסימניות
יש לי חבילה כמעט שלמה, בבני ברק

• הוסף לסימניות
שמעתי שעובר מידי הרבה זמן מהפתיחה זה לא מועיל
אז אם כבר לוקחים עדיף חדש

• הוסף לסימניות
איך יודעים מה המקורי?

• הוסף לסימניות
המקורי נראה עגול, קטן,
וציור.... עליו.
הישראלי, כזכור לי מהפעם האומללה שניסיתי לקחתו -
נראה כקפסולה. כמה אופנתי.
הלוואי שיעזור לך. אמן!!!!

• הוסף לסימניות
ששום לכולם
למשהו יש אולי דיקלקטין (כדורים נגד בחילות והקאות)
למכירה או למסירה
עדיף באיזור הצפון.
תודה רבה!!!!!
לי יש. מקורי.
אני מאזור הצפון.

• הוסף לסימניות
היי
יש לי בערך שליש חבילה של הכדור הקנדי המקורי. בתוקף עוד כ3 שבועות (כתוב שהתוקף הוא חודשיים מהפתיחה)
אני ב"ה כבר לא זקוקה לזה ואשמח לתת לאחרות. באזור המרכז.

• הוסף לסימניות
בדקתי, סליחה אבל מיהרתי לזרוק... מתנצלת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה