אם כבר אתם מתעניינים תבדקו את המחיר למשתכן/משתדרג בדימונה. נשמע סכום ממש נמוך.האם כדאי לקנות דירה בדימונה לצורך השקעה או לא ??
איזה עיר כן כדאי להשקיע ??
מה השכירות לדירת 4 חדרים בדימונה ??
יש קהילות בדרך לדימונה חוץ מגור וספרדים בני תורה ???
אשמח לכל מידע בנושא .
לא זכיתי .אם כבר אתם מתעניינים תבדקו את המחיר למשתכן/משתדרג בדימונה. נשמע סכום ממש נמוך.
היתה כבר ההגרלה?לא זכיתי .
תלוי איזה איזוריכול להיות שתלוי איפה, אבל מלמעלה - לא, לא ושוב פעם לא!!
רק השבוע סיפר לי מישהו שכבר כעשור בקושי מצליח למצוא שוכרים, הדירה עומדת ריקה המון, האוכלוסיה באזור לא משהו, עד שמצא שוכרים - לא שילמו, נראה לי היו להם יותר הפסדים מרווחים... (דירה ריקה צריכה תחזוק ותשלומי ארנונה, ועד בית).
גם באזור שמתחילה התיישבות של חסידים - רובם קונים ולא שוכרים אז הם גם לא יעד פוטנציאלי במיוחד.
החסידים שם עובדים כקרטל ולכן הם מצליחים יש להם ציות מושלם לוועדה ולכן המחיר שנקבע יהיה לפי הוועדנ וכך לא תוכל לשכור ביותר מהסכום הנל אמנם ישלך שוכרים מובחרים אבל הם גם מצליחים בדרך כלל לשמור על מחירים עבור הקונים בקיצור יודעים לדאוג לעצמם לכן לך כמשקיע זה לא כדאייכול להיות שתלוי איפה, אבל מלמעלה - לא, לא ושוב פעם לא!!
רק השבוע סיפר לי מישהו שכבר כעשור בקושי מצליח למצוא שוכרים, הדירה עומדת ריקה המון, האוכלוסיה באזור לא משהו, עד שמצא שוכרים - לא שילמו, נראה לי היו להם יותר הפסדים מרווחים... (דירה ריקה צריכה תחזוק ותשלומי ארנונה, ועד בית).
גם באזור שמתחילה התיישבות של חסידים - רובם קונים ולא שוכרים אז הם גם לא יעד פוטנציאלי במיוחד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים