דרוש מידע דירה בי-ם להשכרה ליום יומיים... יש חיה כזו ???

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל פרטים....
תודה !

• הוסף לסימניות
דירה ללילה או שניים
לזוג+ ארבעה ילדים
חשוב מאד שתהיה מאדדד נקיה ...
במחיר סביר..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
airbnb
אתר מעולה לכל פינה בעולם.

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת בכזה דבר בבני ברק
דירה ללילה אחד
יש כזדבר? מה בערך המחיר?

• הוסף לסימניות
אולי תרצי להחליף??
אני מב"ב... את מי-ם במקרה?;)

• הוסף לסימניות
יש לי שתי מקומות הבאים בחשבון:

האחד: ברמות ד', 5 חדרים, 6 מיטות מעולות, 3 חדרי שרותים, מצעים, מגבות, נקיה ומטופחת ביותר, נוף מהממם הצופה גם לקבר שמואל הנביא. ספריה לילדים ולמבוגרים צמודה, לשימושכם החפשי. מחיר ליום 800 ש"ח .

השני: בשכונת גאולה, דירה ישנה אך מאוד מטופחת ונקיה, 3 חדרים גדולים, 6 מיטות, וקירבה למרכז החרדי ההומה.
מחיר ליום 600 ש"ח.

0548432266 או 025711627

• הוסף לסימניות
לי יש דירה להציע לך ברחוב שרי ישראל דירת 4 חדרים מהממת
חדשה, מפוארת נקיה מאד , כולל מצעים מגבות מאובזרת
נוף מהממם קרוב לכל מקום ולאוטובוסים
5-7 מיטות +מיטת תינוק
600 -800 שח ליום (תלוי במספר המיטות והשימוש)
A.TOV237שטורדל .....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה