התייעצות דירה בשכירות-אשמח שתענו על כמה שאלות

• הוסף לסימניות
1.הייתם עוברים לדירה קטנה יותר אך באזור מוצלח ונגיש בהרבה למוסדות לימוד/קופ"ח/מרכז מסחרי גדול
ומוותרים על דירה גדולה ומרווחת ?
2. הייתם שוכרים דירה ללא ממ"ד בתקופה זו?
3. למה אנשים לא מוכנים להשכיר דירות 3 חדרים למשפחות גדולות? ואם טוב ונעים לנו כך?
יצא לי לדבר עם אישה שממש לא הייתה מוכנה לשמוע על משפחה גדולה שתיכנס "ותהרוס" לה את הדירה ושאלה
איך אנחנו מוכנים לחיות בדירה קטנה ?
1. לא
2. כן
3. מטבע הדברים כשיש יותר נפשות בדירה במיוחד שהיא קטנה היא פחות נשמרת
אבל אפשר לחתום על זה בחוזה שהדירה תחזור כמו שקיבלתם אותה

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכל לעזור לי !!!
אם מישהו זכה שם לא במס' הזוכים הרישמי (שזה20)
הוא קיבל 40 (למשל)
והם אומרים שניכנת לתור שאם מישהו לא ירצה או שלא יעמוד בתקנון יבא מישהו אחר הבא בתור
יש לך מושג איך זה הולך?
ומה הסיכוים שלאיזה מספר יגיעו
תודה רבה

• הוסף לסימניות
1.הייתם עוברים לדירה קטנה יותר אך באזור מוצלח ונגיש בהרבה למוסדות לימוד/קופ"ח/מרכז מסחרי גדול
ומוותרים על דירה גדולה ומרווחת ?
2. הייתם שוכרים דירה ללא ממ"ד בתקופה זו?
3. למה אנשים לא מוכנים להשכיר דירות 3 חדרים למשפחות גדולות? ואם טוב ונעים לנו כך?
יצא לי לדבר עם אישה שממש לא הייתה מוכנה לשמוע על משפחה גדולה שתיכנס "ותהרוס" לה את הדירה ושאלה
איך אנחנו מוכנים לחיות בדירה קטנה ?
1. ענין של נוחות- נשמע מהדברים שנעים לכם קטן וקומפקטי, אז כן.
2. תלוי איפה - צפון דרום לא. ירושלים, קרית ספר, בני ברק, בית שמש וכאלה - כן.
3. בצדק. תתחייבו בחוזה. לא דומה זוג + 2 לזוג +5 בדירה של 2 חדרי שינה קטנה

• הוסף לסימניות
1.לא!!
2. כן, אין ברירה
3. חושבת שרוצים אנשים בלי רעש ובלאגן וכאלו שישארו לאורך זמן

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכל לעזור לי !!!
אם מישהו זכה שם לא במס' הזוכים הרישמי (שזה20)
הוא קיבל 40 (למשל)
והם אומרים שניכנת לתור שאם מישהו לא ירצה או שלא יעמוד בתקנון יבא מישהו אחר הבא בתור
יש לך מושג איך זה הולך?
ומה הסיכוים שלאיזה מספר יגיעו
תודה רבה
אנחנו גם זכינו בדירה בגלל שמישהו ביטל
יש לכם סיכוי כי זה פער לא ככ גדול
כשמגיע הזמן של בחירת הדירות - יש אנשים שלא מעוניינים ומבטלים - זה בערך הזמן,
אנחנו זכינו שנתיים אחרי ההגרלה המקורית - מישהו כנראה ביטל אחרי שנתיים...
תתפללו שתזכו - זה זכייה בפיס

• הוסף לסימניות
למשך כמה שנים זה?
ואיזה מספר הייתם?
ומתוך כמה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אז אני בפער של כ15 אז יש סיכוי שכבר אקבל?
וחוץ מזה לא ענית לי למשך כמה שנים היה לך את זה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
וחוץ מזה אני רוצה לוודאות שאת מדברת על דירה ל'השכיר'?

• הוסף לסימניות
לכמה שנים מקבלים את הדירה וכמה זה עולה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הקריטריון הראשון בחיפוש דירה זה המיקום. אח"כ בד"כ המחיר, ואח"כ שאר הפרמרטרים.
לפי זה הגיוני לעבור למקום שמתאים יותר גם על חשבון נוחות. לא פרטתם מה הכוונה משפחה גדולה כך שלא ברור אם זה בגדר הסביר או לא.
אם אתם חרדתיים אל תקחו ללא ממ"ד :)

• הוסף לסימניות
הקריטריון הראשון בחיפוש דירה זה המיקום. אח"כ בד"כ המחיר, ואח"כ שאר הפרמרטרים.
לפי זה הגיוני לעבור למקום שמתאים יותר גם על חשבון נוחות. לא פרטתם מה הכוונה משפחה גדולה כך שלא ברור אם זה בגדר הסביר או לא.
אם אתם חרדתיים אל תקחו ללא ממ"ד :)
:):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה