בית שמשניק
מהמשתמשים המובילים!
- הוסף לסימניות
"אימור דאמרינן לא דק לחומרא, לקולא לא דק מי אמרינן?"...לא דק
"אימור דאמרינן לא דק לחומרא, לקולא לא דק מי אמרינן?"...לא דק
כנראה שהצדק אתך. חוזרני בי.
מה שהטעה אותי זה הסעיף להלן:
1. האם ניתן להירשם במקביל להגרלה לפרויקט דיור להשכרה ולהגרלה לרכישת דירה בפרויקט מחיר למשתכן?
כן. ניתן להירשם במקביל לשתי ההגרלות. יחד עם זאת, אם במהלך התקופה תהפכו לבעלי דירה, באופן טבעי תישלל מכם הזכות לשכר דירה מופחת בפרויקט דיור להשכרה ארוכת טווח, אך עדיין תוכלו להתגורר בפרויקט בשכר הדירה הרגיל.
אני הבנתי ש"תהפכו לבעלי דירה" פירושו חתימה על חוזה המכר, אבל כנראה שהכוונה היא רק מזמן האכלוס.
בדיחות בדיחות"אימור דאמרינן לא דק לחומרא, לקולא לא דק מי אמרינן?"...
שמתי לב. ולכן אני עדיין לא סגור על המסקנא...צפה בקובץ המצורף 1906510
כאן יש סתירה בהתחלה כתוב כהו"א שלך אחרי זה הפוך
המחירים כאמור אמורים לנוע 20% פחות מהערכת שמאי, ההערכות אומרות שהמחיר הסופי של דירת 4 חדרים כולל יחידת הורים, תהיה באיזור ה4.5K שקל לחודש לפני סיוע בשכר דירה.אף אחד לא יודע מה המחירים?
זה ממש הבדל גדול ממחירי השוק בשכונות החרדיות בבי"ש?
בכל פרויקט דירה להשכיר יש גם דירות עם שכירות מסובסדת ארוכת טווח וגם דירות עם שכירות לא מסובסדת ארוכת טווח. אם אינך עומד בקריטריונים לזכאות תוכל לשכור בשכירות הלא מסובסדת.באתר רשום כך:
ש. אינני עומד בקריטריונים לזכאות. האם אוכל לשכור דירה בפרויקטים של דירה להשכיר?
ת. כן! - ככלל, 50%-75% מהדירות בכל פרויקט מושכרות לכלל הציבור במחירי שוק, ללא צורך באישור זכאות.
גם השוכרים של דירות אלו ייהנו מהסכם שכירות ארוך טווח, וודאות ויציבות לאורך שנים.
אז למה אין לפחות כמות כפולה, או שיהי' אח"כ עוד פעימה ?
@בית שמשניק דרוש דחוף איזה @טל זכריה לנושא הזה...
לא מצאתי, ממש מוזר, הם היו אמורים לפרסם את זה באתר שלהם. יש לי אולי חישוב על פי חוברת המכרז, בכל אופן זה אמור לעמוד על שכירות של 4012 שח לחודש ל-4 חדרים (לפני הצמדות של המכרז) ובנוסף יש דמי ניהול(ועד) בגובה של כ480 שח לחודש(לפני הצמדה של המכרז) @בית שמשניק@טל זכריה, מצאת אולי מקום שבו נכתבו המחירים בבית שמש?
אבל לא קובץ PDF
וכמה אמור לעלות בלי הסבסוד ?לא מצאתי, ממש מוזר, הם היו אמורים לפרסם את זה באתר שלהם. יש לי אולי חישוב על פי חוברת המכרז, בכל אופן זה אמור לעמוד על שכירות של 4012 שח לחודש ל-4 חדרים (לפני הצמדות של המכרז) ובנוסף יש דמי ניהול(ועד) בגובה של כ480 שח לחודש(לפני הצמדה של המכרז) @בית שמשניק
אני עוד לא יודע איך נרשמים ואתה שואל אותי שאלות קשות.במידה והורדתי את המייל שהם שלחו בזמנו ושמרתי בפי די אף והעלתי
גם מחזיק? או שצריכה להירשם מחדש?
יש אפשרות להירשם באתראני עוד לא יודע איך נרשמים ואתה שואל אותי שאלות קשות.
לכאורה לא אמור להיות הבדל בין המסמכים האלה- זה נראה אותו דבר.
www.donadom.co.il
איך נרשמים שם?יש אפשרות להירשם באתר
דירה להשכיר-פרטים והרשמה להגרלות - דונה דום
דירה להשכיר-פרטים והרשמה להגרלות - דונה דום מציעה מגוון רחב של דירה להשכיר-פרטים והרשמה להגרלות. היכנסו לאתר לפרטים נוספים אודות דירה להשכיר-פרטים והרשמה להגרלותwww.donadom.co.il
בקישור הנ"לאיך נרשמים שם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים