מאור התורה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
@בית שמשניק יש לך מושג??האם ניתן להשכיר את זה למישהו אחר למשל לאח?
אם ניתן לעשות זאת
אז אפשר להירשם ולהרוויח גם אם לא רוצים לגור דווקא שם כמו במחיר למשתכן..
@בית שמשניק יש לך מושג??האם ניתן להשכיר את זה למישהו אחר למשל לאח?
ברור לי שלא. (עד שיוכח אחרת)@בית שמשניק יש לך מושג??
אם ניתן לעשות זאת
אז אפשר להירשם ולהרוויח גם אם לא רוצים לגור דווקא שם כמו במחיר למשתכן..
ברור שזה לא רשמיברור לי שלא. (עד שיוכח אחרת)
לכאורה כתוב כאן שעד קבלת המפתח נשארים זכאיםשמתי לב. ולכן אני עדיין לא סגור על המסקנא...
1. כן.@בית שמשניק תודה על הכול, מעריך, ה' ישלם שכרך
1 האם אישור זכאות להגרלה דירה בהנחה תקף ג"כ בדירה להשכיר ?
2 והאם משהו יודע היכן אני יכול להוריד את אישור הזכאות חיפשתי באתר דירה בהנחה ולא מצאתי אפשרות להוריד
זה האישור זכאות ואין עוד משהו1. כן.
2. כתבו כאן שאפשר לשלוח את המייל שקיבלתם מהחברה שבה הנפקתם את הזכאות.
צריך לברר זכאות כי לפי מה שחיפשתי באתרי השכירות 4,500 זה המחיר בערך שלוקחים לדירת 4 חדרים רק שכאן זה כלול גם בדמי ניהול של חברה מקצועיתהאם ניתן להשכיר את זה למישהו אחר למשל לאח?
וזה בטח גם דורש שינוי מיקום בספח בהמשך?!
אני כתושב בית שמש לשעבר ויליד, אני מכיר קצת את המחירים , המחירים ל 4 חדרים זה באזור ה5000 + לפחות , אחי יש לו דירה בד' 4 הוא משכיר 4 חדרים ב5800 אז 4500 כולל הכול זה יחסית זולצריך לברר זכאות כי לפי מה שחיפשתי באתרי השכירות 4,500 זה המחיר בערך שלוקחים לדירת 4 חדרים רק שכאן זה כלול גם בדמי ניהול של חברה מקצועית
יש לי אישור כזה, אבל כתוב בו תוקף עד 2023זה האישור זכאות ואין עוד משהו
אם רוצים יש באיזור האישי מכתבים שנשלחו יש את אותו מכתב למי שלא מוצא במייל
הם מפרסמים לפי הנחיות דירה להשכיר את המכתב הזה לדוגמא כמה שצריכים כמצו"ב
ברשימת ההודעות שלי, מצורף תעודת זכאות מעודכן. לפי תאריכיםיש לי אישור כזה, אבל כתוב בו תוקף עד 2023
חידשתי את הזכאות. ושלחו לי טופס אישור. אבל בטופס הזה אין שום פרטים.
האם האישור הראשון (שלא בתוקף) יהיה רלוונטי?
???יש לי כמה שאלות:
1.אם זכיתי כבר בדירה בהנחה אבל עדין לא נקראנו אל הקבלן האם אני יכול גם להיכנס?
2. אם אני זוכה בדירה להשכיר האם אני יכול להשכיר את הדירה לאחר והאם בחוזה אני מתחייב ל 10 שנים ורואה אח"כ שהמקום לא מתאים לי האם ניתן לבטל את החוזה?
בכתבה של נתן רוזנבלט השבוע הובן שיהיה ניתן לסיים חוזה לפני 10 שנים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים