דרוש מידע דירה להשכיר והפעם: בית שמש

אני יודע שזה מקום טוב, השאלה מבחינת המחיר, זה כזה בשורה? כמה עולה שכירות דירה של 4 חדרים בבית שמש?
בדרך כלל התוכניות הממשלתיות נותנות יותר הנחה

אני יודע שזה מקום טוב, השאלה מבחינת המחיר, זה כזה בשורה? כמה עולה שכירות דירה של 4 חדרים בבית שמש?
בדרך כלל התוכניות הממשלתיות נותנות יותר הנחה
האזור הזה נחשב יקר שמעתי שדירות יעלו שם 7000
בד עולה 5500-6000 ויש יותר

בבית שמש עולה 4 חדרים
לפחות 6 אלף

מישהו זכה בהגרלה של משכפיים?
ואם זכיתי מס' 35 מה זה אומר?

ועד איזה מפסר נראה לך שיגיעו ומתי?
ולכמה זמן ?
תודה רבה

אין איך לדעת, לפי המייל שקיבלתי יש רק 20 זוכים אז רק אם יהיו 15 ביטולים את תהיי זכאית.

מה הכוונה אתה מ ה20 שנכנסים?
ולמה אתה חושב עלי ככה?
ואיזה סוגי דיירים שם?
תודה רבה

מה הכוונה אתה מ ה20 שנכנסים?
ולמה אתה חושב עלי ככה?
ואיזה סוגי דיירים שם?
תודה רבה
כן אני מספר 14,
ואני חושב שהרבה יבטלו כי זה רק דירות של 4 חד' ב- 5200 אז הרבה צעירים שזכו יבטלו,
מה גם שזה לא כ"כ חרדי האזור יותר חוצניקי / דתי אז הרבה נוספים יבטלו,
כך לדעתי אך כמובן שאי אפשר לדעת כלל!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה