דירה להשקעה בחיפה

• הוסף לסימניות
מחפשת דירה להשקעה בחיפה, באיזור המתחרד
(שכונת הדר עליון, רחובות: רש"י / בר גיורא)
מי שיש לו פרטים או ראה או שמע או יודע איפה אפשר לבדוק ולחפש
אודה לו מאוד!

• הוסף לסימניות
למה אתם לא פונים לתיווך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י jacobs;591513:
למה אתם לא פונים לתיווך?

כמובן שזה עולה עוד כסף....
ולך תדע אם הם לא מרמים אותך בשביל הכסף שלהם???

• הוסף לסימניות
מניסיון, עדיף לדבר עם מישהו מהאזור. אפילו חבר של חבר. יש דברים שהמקומיים יודעים הרבה יותר טוב מהרחוקים, והם גם מתמצאים במחירים, ולפעמים גם יודעים על מציאות.

• הוסף לסימניות
מי אמר לך שהרחובות האלו מתחרדים. אני חיפאית ולא ידוע לי על הרבה חרדים שגרים שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י jacobs;591633:

יש לי 3 חברות שרוצות לקנות באיזור שם...ואחת כבר קנתה!
ככה טוענים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י jacobs;591633:

זהירות!

לא לקנות בשום אופן לפני שמבררים היטב אצל מקומיים שגרים שם כבר שנים ומכירים היטב.

• הוסף לסימניות
יש לי המלצה עבורך מנסיון....
בשביל לקנות דירה להשקעה
את צריכה בקיצור-בקיצור
להתקשר לדירות מיד 2 למכירה
לראות בלהשכרה כמה זמן הדירות נמצאות בלוח-בשביל לדעת אם בכלל קל להשכיר שם את הדירה,קחי לך יום חופשי ומס' טל' של דירות ותלכי פשוט ברגל שם, את תראי לבד ותשאלי אנשים אם זה שכונה מתחרדת כמו שאת רוצה , איך האזור וכו'
לדפוק אצל שכנים ולשאול ספציפית על הדירה-לא להתבייש חשוב מאוד,את גם תכירי את השכנים וגם תקבלי אינפורמציה חשובה
תלכי באותו זמן גם למתווכים מהאזור! לפעמים המציאות נמצאות אצלהם,
לא נורא לשלם %2/1.5 על דירה להשקעה, וצריך תמיד לבדוק היטב את הדירה בכ"א, למה שיעבדו עליך?
לפעמים למצוא דירה טובה לוקח זמן אבל כשאת עושה את החקר שוק הזה
את תדעי מיד אם יש לך מציאה ותוכלי לקנות דירה תוך דקות מרגע שראית אותה,
אני פעם חיפשתי בחיפה אבל ירדתי מזה כי זה רחוק מהמרכז וכל פעם להראות לשוכרים ולתחזק זו נסיעה ויום שלם הולך,אז הלכנו על אזורים קרובים כמו אשקלון/לוד/חדרה, אני לא יודעת מאיפה את,אבל תחשבי על זה...

• הוסף לסימניות
בתור חיפאית- הדירות בשכונת הדר הן אכן זולות, אבל עלולים להתקע עם דירה ריקה, כי הביקוש לשכירת דירות הוא קטן מאד-מאד והתשואה גם נמוכה יחסית.
בשכונת נוהה שאנן שווה להשקיע כי שם יש ביקוש להשכרה- אבל יותר יקר שם.
וכמו שאמרו לפני מאד מומלץ לדבר עם חיפאים ולברר אם האזורים טובים. באזור שהזכרת גרים מעט מאד חרדים.
בכל אופן הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
מי שמחפש להשקעה מוטב לו לחכות לפרויקטים או להשקיע בטבריה וכדו מקומות בהם ניתן לקבל 7/8 אחוז לדירה בעלות 300.000

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכל העוזרים!!!
עזרתם לי מאוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;592043:
מי שמחפש להשקעה מוטב לו לחכות לפרויקטים או להשקיע בטבריה וכדו מקומות בהם ניתן לקבל 7/8 אחוז לדירה בעלות 300.000

ספק גדול אם שווה להשקיע בטבריה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;592262:
ספק גדול אם שווה להשקיע בטבריה.
זה נכון ולא נכון.
כי בשביל רווח מיידי ממש לא מומלץ.
אבל בשביל רווח עתידי דווקא זה כן מאוד מומלץ.
(עתידי= 10-13 שנה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה