עזרה דירה לחתן וכלה בבני ברק

• הוסף לסימניות
זוג מהצפון שמתחתן בבני ברק וכל השבע ברכות בבני ברק מחפש דירה נעימהומתאימה לשהוּת לשבוע זה (בתאריכים י-יז שבט) .
בתשלום נמוך/ ידוע לנו שיש דירות חסד המיועדות לכך. איך מגיעים אליהן?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש דירה פנויה ברח' דניאל, שאמורים להשכיר אותה בקרוב,
המפתח נמצא אצלי
אם זה רלוונטי אני יכול לשאול את בעלה הדירה בכמה הוא מוכר להשיר אותה, או שיכול לתת אותה לשבוע.

• הוסף לסימניות
יש דירה פנויה ברח' דניאל, שאמורים להשכיר אותה בקרוב,
המפתח נמצא אצלי
אם זה רלוונטי אני יכול לשאול את בעלה הדירה בכמה הוא מוכר להשיר אותה, או שיכול לתת אותה לשבוע.
מדובר בשבוע עוד חודשיים. בטח היא כבר תהיה מושכרת. לא?
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
יש דירות להשכרה לפי ימים- מיועדות לאירוחים.
תכתבו לי בפרטי- יש לי דירה אחת כזו- שיודעת עליה.
ובטוחה שיש עוד כאלה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זוג מהצפון שמתחתן בבני ברק וכל השבע ברכות בבני ברק מחפש דירה נעימהומתאימה לשהוּת לשבוע זה (בתאריכים י-יז שבט) .
בתשלום נמוך/ ידוע לנו שיש דירות חסד המיועדות לכך. איך מגיעים אליהן?
דירת אירוח לימים ולשבתות
דירה חדשה ומפוארת באזור האדמו"ר מגור
כולל 2 חדרי שינה לפרטים: 050-4125213

קבצים מצורפים

• מודעה עבור היחידה (2).pdf
    KB 185.3 · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
יש אחוזת אביגיל ברחוב בן דוד 15 בבני ברק בדיוק לכזה דבר.
אין לי טלפון ליצירת קשר

• הוסף לסימניות
תנסי את המספר הזה (זה לא אחוזת אביגיל, אלא משהו אחר)
0527657709

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה