בקשה דירה לל"ג בעומר דחוףףף

• הוסף לסימניות
שלום מחפשת דירה הלואי ואני אמצא במרון ..ועם לא אז במושבים ליד מחמישי עד מוצאש תודה רבה

• הוסף לסימניות
אם אתם מסכימים לשלם את מחירי מירון,
כדאי להכנס לאתר של מירון על המפה, ולעבור אחד אחד,
יש כמה שעדין לא סגרו

• הוסף לסימניות
בעיקרון 4 ועם אני אמצא משהואנמתאים אז זה יהיה 6/7

• הוסף לסימניות
המחירים יקרים רק במרון או שגם בצפת ומושבים ליד?

• הוסף לסימניות
בצפת גם כן לא זול,
כרמיאל לדוג' זולה יותר
(צפת במרחק של כ14 דק' נסיעה וכרמיאל כ25 דק ממירון)

• הוסף לסימניות
שלום מחפשת דירה הלואי ואני אמצא במרון ..ועם לא אז במושבים ליד מחמישי עד מוצאש תודה רבה

בצפת סמוך לעיר העתיקה 7 מיטות + מיטת תינוק 2500 ש"ח ללילה
אם מתאים לך תצרי קשר 0527117994

• הוסף לסימניות
בצפת 3 חדרי שינה סלון גדול ומרווח נוף מדהים אוויר
9 מיטות + מזרון לילד
משפחת ויספיש 0583239065

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
יש לכם דירה איפה וכמה עולה
ואיך יוצרים אתכם קשר
10 דק מהעיר העתיקה דירת 4 חד 3 חדרי שינה ואני מדגיש שאין מיטות בכלל ואין מקרר יש ארונות ב2 חדרי שינה ומזגן בסלון וחדר שינה 1 במידה וזה רלוונטי תשלחו לי הודעה באישי

• הוסף לסימניות
10 דק מהעיר העתיקה דירת 4 חד 3 חדרי שינה ואני מדגיש שאין מיטות בכלל ואין מקרר יש ארונות ב2 חדרי שינה ומזגן בסלון וחדר שינה 1 במידה וזה רלוונטי תשלחו לי הודעה באישי
תודה , הפרטים הנוספים פחות יתאימו לנו ..
חשבתי במירון.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף אני צריף דחוף לל'ג בעומר ממחר בערב או מיום חמישי
דירה של לפחות 6 מיטות במירון דווקא מוכן לשלם מחיר מירון
למי שיודע על דירה פנויה ויכול לעדכן תודה

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף אני צריף דחוף לל'ג בעומר ממחר בערב או מיום חמישי
דירה של לפחות 6 מיטות במירון דווקא מוכן לשלם מחיר מירון
למי שיודע על דירה פנויה ויכול לעדכן תודה
תתקשר 0533129170

• הוסף לסימניות
דירה יפה ומשופצת, נוף מדהים למירון
6 מיטות + עריסה, מינימום 2 לילות.
0527114152

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה