דירה לנופש בגבעת זאב

• הוסף לסימניות
מעניין אתכם לנפוש בגבעת זאב? (החדשה)
נוף מדהים. אוירה פסטורלית. שקט ממכר...
מרחק נסיעה לירושלים

דירה גדולה, יפה ורחבת ידיים
חצר ענקית
מתאימה לכ-8 נפשות
4.5 חדר'

במחיר מעולה!

לפרטים נוספים פנו באישי

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדאי לפתוח נושא אחד בשם דירות נופש.
וכל אחד יציע מה שיש לו.בלי לרשום שם תגובות ..רק מודעות לצורך כולם.וכל מי שירצה לחפש דירה לנופש יכנס לאותה הודעה ויראה את הכול מרוכז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;1025701:
אני חושבת שכדאי לפתוח נושא אחד בשם דירות נופש.
וכל אחד יציע מה שיש לו.בלי לרשום שם תגובות ..רק מודעות לצורך כולם.וכל מי שירצה לחפש דירה לנופש יכנס לאותה הודעה ויראה את הכול מרוכז.

ולשיפור ההצעה, הייתי מציעה להוסיף תמונה וכמובן... מחיר!
בינינו, רוב ההתלבטויות הם על מחיר, ואם נראה מלכתחילה מחיר נדע מיד אם זה מתאים לנו או לא במקום לטרטר את בעל הדירה.

נשגב מבינתי למה לא לכתוב מחיר מפורש בהודעה, הרי בסופו של דבר תצטרכו להגיד את זה בין כה וכה.

קיץ נעים ונופש מהנה לכולנו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדל;1025387:
מעניין אתכם לנפוש בגבעת זאב? (החדשה)
נוף מדהים. אוירה פסטורלית. שקט ממכר...
מרחק נסיעה לירושלים

דירה גדולה, יפה ורחבת ידיים
חצר ענקית
מתאימה לכ-8 נפשות
4.5 חדר'

במחיר מעולה!

לפרטים נוספים פנו באישי

איזור מדהים. אני מבלה שם בשבתות מדי פעם אצל ביתו של בעלי.
מקסים שם

• הוסף לסימניות
ללא לענין בדרך כלל לכתוב מחיר כי זה מאוד טריויאלי ומשתנה. לפי תקופה, לפי הביקוש, וכן הלאה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה