דרוש מידע דירה מעל גינה, חסרון?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מבעלי נסיון....
מדובר בגינה אזורית שחלק מהחלונות פונים אליה

• הוסף לסימניות
גם אנחנו בדיוק מתלבטים בעניין. אשמח לשמוע תובנות

• הוסף לסימניות
לדעתי כן, כי זה עלול להוות מקור רעש גם בשעות המוקדמות של הצהריים. ותלוי באיזה עיר ואזור זה. בעיר שלי למשל, בערבים, הגינה משמשת מקום מפגש לחילונים(אזור מתחרד) ולא היה נחמד שזה היה מתחת לבית
מצד שני פלוס גדול שיש גינה מתחת לבית אבל אני הייתי מעדיפה שיהיה מרחק הלכיה קצר לגינה ושלא תהיה ממש ממש מתחת לבית

• הוסף לסימניות
לי יצא פעם לישון בדירה שהיא מעל גינה בעיר חרדית, ולא יכולתי לישון בלילה בגלל קבוצה של פרחחים שבילו בגינה

• הוסף לסימניות
אני גרה 9 קומות מעל הגינה,
ואני יכולה לשמוע את צהלות הילדים ונהמות הפרחחים עד כאן. לשיקולך.

לא יודעת אם הייתי מוותרת בגלל זה על דירה טובה מכל בחינה אחרת. כדאי לבדוק עד כמה שומעים את הרעש בדירה ועד כמה הגינה גדולה ו/או מרכזית בשכונה.
מצד שני, ראיתי פעם דירה קרובה לאולם שמחות שזה היה החיסרון המרכזי שלה , ולא הסכמתי בשום פנים ואופן. בעלת הדירה טענה שזה נחמד לשמוע חופות, אבל אני לא התלהבתי...

• הוסף לסימניות
עברתי לדירה שמתחתיה גינה,האמת שקשה להתרגל לזה לרעש בשעות מוזרות כמו בין 2-4 בשבת בצהרים(כנראה אני היחידה שלא מרשה לרדת אז)
או בבין הזמנים שאנשים שכחו שיש אנשים שרוצים לישון ב12 בלילה.
אבל זה כיף שהילדים בגינה ואני רואה אותם כל הזמן(בגיל שלא צריך את אמא על הספסל).
ההורים שלי גרו במתחם אוסם ושם לדוגמא זה סיוט 24/7 רעש.
תבררו עם עצמיכם טוב טוב לפני....בהצלחה!!!!!

• הוסף לסימניות
גרנו תקופה מעל גינה
ביום יום זה לא הפריע אבל התתעוררנו פעם באיזה 1 בלילה מנגינה של בחורים ומישהו שצרח עליהם

• הוסף לסימניות
בסד
לא רצוי לא יודעת באיזה סביבה מדובר אבל אם זה בסביבה מעורבת יתכן רעש גם מכלבים היוצאים עם בעליהם לסבוב.

• הוסף לסימניות
בדיוק היום הייתי בגינה והסתכלתי על הבניין ממול שישבה שם אמא עם ילדיה במרפסת והאכילה אותם תוך כדי שהם מרותקים לילדים המשחקים בגינה
היה נראה קורץ מאד
לא חשבתי על הכיוונים האחרים שמביאים פה אבל אולי זה גם שיקול, הרבה תעסוקה לילדים גם כשלא יורדים לגינה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה חלום!
מבחינתי הייתי מעדיפה דירה מעל גינה על הרבה דברים אחרים.
וכל הילדות שלי גרתי מעל גינה, וגם אחרי החתונה כמה שנים.

• הוסף לסימניות
יש לכם 12 דירות מוצלחות לבחירה, ורק אחת מהם עם גינה?
בימינו, אם מצאת דירה טובה בפרמטרים הבסיסיים, אתה קונה. גם אם היא דרומית-מזרחית.
אלא אם יש לכם מגוון עצום של דירות לבחירה במחיר טוב. (איפה יש?)

• הוסף לסימניות
לדעתי מאוד תלוי אילו חלונות פונים לגינה. אם חדרי השינה זו באמת בעיה של רעש, אבל אם המטבח, הסלון, האמבטיה וכו' נשמע לי פחות בעייתי

• הוסף לסימניות
יש לכם 12 דירות מוצלחות לבחירה, ורק אחת מהם עם גינה?
בימינו, אם מצאת דירה טובה בפרמטרים הבסיסיים, אתה קונה. גם אם היא דרומית-מזרחית.
אלא אם יש לכם מגוון עצום של דירות לבחירה במחיר טוב. (איפה יש?)

זהו שזה החסרון היחיד....

• הוסף לסימניות
אצלי בנו סופסוףף גינה מתחת לבית -ומבינתי זה שדרוג!
אני הרבה פעמים שולחת את הילדים לבד ומשקיפה עליהם מלמעלה
אבל לא הייתי רוצה גינה באותו מפלס של הבית...

• הוסף לסימניות
מבחינתי רק יתרון שמחפה על החסרונות אם יש, כמובן שכדאי להקפיד שחדר השינה לא יפנה לגינה, ובידוד ודלתןת מונעות רעש
אני גרה בדירת קרקע, וכל הילדים של השכנים יושבים בחלון ומפטפטים להנאתם, זה מפריע אבל ברמה סבירה

• הוסף לסימניות
אז מה הנושא?
אנחנו לא בצפון קרוליינה. אנחנו בישראל (ב"ב?) 2018.
א"א להיות מידי בררנים.
רוצו רוצו, אולי כבר קנו אותה?

זה לא מדויק.
תלוי אצל כל אחד עד כמה זה מפריע לו.
לאנשים שסובלים מאד מרעש- זה חיסרון משמעותי מאד.

• הוסף לסימניות
שימו לב שאם יש בסמיכות עולם שמחות זה מייצר שילוב קטלני, כל יום זה ילדים אחרים ואין עם מי לדבר.
אבל אם מדובר בדירה משתלמת, לכאורה יהיה שווה להחליף חלונות לזכוכית כפולה ודלתות פנים למבודדות איכותיות, זה אמור להפחית / להעלים את הרעש.

• הוסף לסימניות
מי שסובל מרעש לא שואל מה 'אתם אומרים'.
מי ששואל, רוצה לדעת עד היכן הדברים מגיעים.
אחרי שהוא ענה בסוף השרשור שזה החיסרון היחידי, לאחר שקרא את כל מה שנכתב, זה היה נראה בסדר כזה.

• הוסף לסימניות
כמו לכל דבר יש מעלות ויש חסרונות.
כאחת שגרה מעל גינה בבני ברק אני יכולה להגיד לך שבמשך השבוע לא מפריע לי בכלל.
בצהריים הגינות ריקות כמעט ובערב בקיץ עד 7-8 מלא ואח"כ נשארים בנים בגילאיים גדולים יותר שרוכבים על אופניים/ משחקים בכדור עד 9 בד"כ. נדיר שבשעות מאוחרות יש רעש ובמידה וקרה כמו קבוצת פירחחים פשוט התקשרו למוקד 106 ויש לציין שתוך כמה דק' הגיעה ניידת לפנות.
בשבת בצהריים בהחלט יש רעש (כנראה שההורים שנעשים לרדת לגינה לא מסתובבים בפרוג...) אני פשוט סוגרת את החלון ולא שומעת בקיץ ממילא יש מזגן בחורף קר בעונת המעבר מדליקה גם מזגן לשעות המנוחה כדי לא לשמוע את הרעש.
אולי פרסום האשכול פה יגרום להורים פחות לשלוח לגינה בשעות המנוחה...
הבעיה הגדולה היא בחופשים חול המועד והחופש הגדול. את יכולה לראות שהשעה 12 בלילה ומשפחות רק מתחילות להגיע לגינה ולא עולה על דעתם כלל שיש סביב בתי מגורים ומשפחות שמעוניינת לישון. והראש יותר מהרגיל כי מגיעים משפחות שלמות לפעמים כל המשפחה המורחבת ומתחיל תחרויות ותופסת.. וצעקות וכו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה