עזרה דירה מקבלן איחור במסירה

• הוסף לסימניות
הכנסתי בפורום דירות ונכסים, אקווה שכאן אקבל יותר תגובות...

יש כאן כאילו שתבעו קבלן על עיכוב במסירה וזכו?
אם כן אודה לפירוט - מה היו הנתונים-
מה היתה הטענה של הקבלן לא לשלם (איחור בתשלומים/שינויים בדירה או כל טענה אחרת )
מי העו"ד שלקחתם והאם הוא מומלץ
מה היה התליך
והאם יש לכם תובנות לתרום.

(אנחנו בתחילת התהליך ותובנות יכולות לקדם)

תודה,

• הוסף לסימניות
מה הטענה שלו על העיכוב?
אם מדובר בעיכוב מטעם חברת חשמל\ עירייה \מלחמה וכדו' לא בטוח שיש מה לעשות...
אם מדובר בשינויים שעשיתם, והוא לא החתים אתכם בזמן השינוי שזה מביא לעיכוב, זה לא תופס.
מכתב מעורך דין (1000 ש"ח) ואתם מסודרים.
כמו"כ יש להם 60 ימי חסד שבהם הם יכולים עוד להתעכב, במידה ולא נמסרה הדירה במשך ימי החסד, הקבלן אמור לשלם גם עליהם פיצוי.

• הוסף לסימניות
אנחנו לקחנו את עו"ד עוז רדיע. וקבלנו החזר של אחוז וחצי שכירות לחודשים הראשונים ואח"כ עוד כמה חודשים של אחוז ורבע עד טופס 4.
העו"ד כתב מכתב ובהתחלה זה הספיק ולא היינו צריכים להגיע לבית משפט. מה שברור שהקבלן צריך לדעת שאתם רציניים והולכים על כל הקופה.
אני לא יודעת מה להמליץ, עכשיו לריב , או לבוא תמימים בנתינת המפתח ולהתקזז על הסכום. כי אתם צריכים את הבלן עדיין .

• הוסף לסימניות
מה היה בסוף, תבעתם? אנחנו גם צריכים כעת לתבוע קבלן, ונשמח לקבל תובנות.
אנחנו בסוף הגענו לפגישה איתם והבינו שאנחנו רצינים לתבוע (הצגנו בפגישה פסיקות מהנבו של מקרים דומים שנפסקו לטובת נהצד התובע - זה מרשים מאד)
והם שילמו לנו.
אבל יש בדירה המון ליקויים שלא מטופלים ולא נראה לי שיהיה מנוס לא לתבוע בסוף...
יש עו"ד מומלץ?

• הוסף לסימניות
אפשר להיעזר בכתבה זאת:
אם אתם רוצים אתם יכולים לשלוח לי את החוזה באישי, או דרך הצור קשר באתר שלי.

• הוסף לסימניות
אבל יש בדירה המון ליקויים שלא מטופלים ולא נראה לי שיהיה מנוס לא לתבוע בסוף...
לתבוע קבלן זה מאד קשה.
היו לנו בדירה מרצפות עם הבדל של מילימטר ורבע בגובה. אבל התקן מאפשר מילימטר וחצי!
מנסיון מר בענין עדיף לבוא אם הקבלן בטוב ואם לא אפשר לקחת בדק בית - כמו יצחק מורוז, הוא הומלץ כאן בפורום והוא יודע מבחינה משפטית אם יש לכם או אין לכם קייס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה