דרוש מידע דירה מרוהטת להשכרה בירושלים(לתושבים מהצפון)-מחפשת בדחיפות

• הוסף לסימניות
בשל המצב בצפון ומשום שאנו גרים בקו העימות מחפשים להשכיר דירה במרוהטת לטווח של חודש בירושלים ל10 אנשים כל מי שיש מידע בידיו יוכל ממש לעזור לנו,
תודה רבה ובשורות טובות!

• הוסף לסימניות
בשל המצב בצפון ומשום שאנו גרים בקו העימות מחפשים להשכיר דירה במרוהטת לטווח של חודש בירושלים ל10 אנשים כל מי שיש מידע בידיו יוכל ממש לעזור לנו,
תודה רבה ובשורות טובות!
באיזה אזור ומה התקציב?

• הוסף לסימניות
לא מזמן שמעתי שיש כאלו שמעלים מחירים למפוני הצפון בגלל שהם יודעים שהם מקבלים תקציביםופיצויים לכן הייתי ממליץ פחות להדגיש את זה שאתם מהצפון לפני חתימת חוזה

• הוסף לסימניות
לא מזמן שמעתי שיש כאלו שמעלים מחירים למפוני הצפון בגלל שהם יודעים שהם מקבלים תקציביםופיצויים לכן הייתי ממליץ פחות להדגיש את זה שאתם מהצפון לפני חתימת חוזה
אני מהצפון אבל לא מפונה...
לא מקבלים שקל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תשאירי לי מייל , יש לי רעיון לדירה

• הוסף לסימניות
ממה שבדקתי שם אין שם דירה פנויה לחודש
ברובם לא כתוב מתי בדיוק הם פנויים (כי זה מיועד רק לקיץ) אבל אני יודעת שהרבה אנשים כן משכירים לחודש.
מציעה לך לראות מה מתאים מבחינת מיקום גודל ומחיר ולהתקשר.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיצה שוב,
אבל זה ממש דחוף לנו!
למי שיש עוד רעיונות שיכתוב לי

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור לך ?
דירה.jpg

• הוסף לסימניות
אם לא חשוב אזור מסוים, אפשר לחפש ביד 2 או מדלן ולהוסיף בסינון מרוהטת מיידי

ולפרוגיסטים-אולי מישהו יצלם ויעלה מיתד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה