דרוש מידע דירה עם צפיה מהרחוב, דעתכם בבקשה

• הוסף לסימניות
אנחנו גרים בכזו דירה. האמת שזה ממש מבאס ובערב התריסים תמיד מורדים בצורה כזו שלא יראו. במהלך היום אין בעיה כי אי אפשר לראות מהאור יום למקום יחסית חשוך
בבני ברק זה מאוד נפוץ....
אפילו קומה ראשונה ושניה....
לפעמים רואים את כל הבית מהבניין ליד

• הוסף לסימניות
אולי חלונות זכוכית שחורים כמו מראה, שרואים רק מבפנים

• הוסף לסימניות
תלוי מאודד אם החלון על הרחוב ממש שאז זה יכול להיות מטרד...אנחנו פעם שכרנו כזאת יחידה ופתאום אנחנו שמים לב לאחד שמציץ בלי בושה ככה עם יד על המשקפיים
ואם יש מרחק אז זה לא כ"כ נורא אם שמים וילונות וכו'..

• הוסף לסימניות
מכירה שתיים שמכרו את הדירה שלהם ועברו דירה בגלל שהחלונות של הסלון והחדר שינה היו לרחוב, ולא רח' ראשי בכלל.

• הוסף לסימניות
מישהי סיפרה לי ששכנה מבנין ממול אמרה לה להתנהג בהתאם כי היא רואה הכל...
אני דווקא חושבת שכל הכבוד לה שאמרה,
אם ראתה שהם לא מבינים לבד לסגור תריסים...
מאמינה שהיא לא ראתה אותם רק יושבים לאכול או שוטפים את הבית.

• הוסף לסימניות
שמתי פעם על פטנט
לשים פרוז'קטורים גדולים לכיוון הרחוב
ככה לסנוור את מי שרוצה להציץ פנימה

• הוסף לסימניות
זה חסרון מאוד גדול שצריך לבוא לידי ביטוי במחיר
אם אתם מסוגלים לחיות כל היום עם וילונות סגורים ומחפשים דירה במחיר מציאה זה יכול להתאים לכם

• הוסף לסימניות
מישהי סיפרה לי ששכנה מבנין ממול אמרה לה להתנהג בהתאם כי היא רואה הכל...
בושה וחרפה
לא תמיד זו בושה ולפעמים אפילו לא חרפה...
אם אני עומד במרפסת ובמרחק שלוש מטר נמצא החלון של השכנים, אני אמור לשים על עצמי איזה גרב על הראש
או אולי להסיט כל הזמן את הראש רקקק לצד אחד
אני לא מדבר על הסתכלות מכוונת במזיד
אלא הסתכלות טבעית ואוטומטית
יתכבדו השכנים
ודברים שלא נח להם יעשו מאחורי וילון מוסט [מה שאני עשיתי כשראיתי שאין ברירה...]
לאח שלי התקשר שכן לומר שהחלון במקלחת שלו ממש לא לעניין, כל יציאה טבעית למרפסת שלו הוא רואה הכלל בלי לדפוק עיניים!!
אז מה, השכן הזה נבל?? לא!!
הוא רק העיר את תשומת ליבו, ואכן אחי החליף חלון
בדיוק לכך כייון הפסוק "מה טובו אוהליך יעקב" -שאין פתחיהן מכוונות
ואם פתחיהן כן מכוונות יואילו בטובם בני ישראל יסגרו חלונות או ישימו וילונות...

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו - אפשר להגביה את הגדר
או אם מספיק גבוה - להוסיף עץ מטפס רב עונתי / ברזנט וכדו'

• הוסף לסימניות
תחשבו על זה ששלושת רבעי בני ברק יש צפייה...
אמנם לא מהרחוב אבל מהבניינים מכל הצדדים...
לומדים לחיות עם זה...
נראה לי יש הבדל אם רואים מהרחוב או רואים מהבניינים ליד, ברחוב עוברים הרבה יותר אנשים.

• הוסף לסימניות
זה תלוי הרבה בבני אדם,
אנחנו גרים בדירה כזאת,

לנו יש גם צד שלם שלא רואים מהרחוב והרחוב ממש צדדי, זאת אומרת זה לא רחוב אלא כמה חניות, ואפשר לעבור שם רגלית.
לי אישית בהתחלה מאד הפריע, יותר רעיונית, כי ההורים שלי היו גרים בקומה הכי גבוהה בבניין שהיה הבניין הכי גבוה ברחוב, לא היה אפשר לראות משום כיוון,
עם הזמן למדתי מה צריך כדי לטשטש, ביום בדכ לא רואים לבפנים אם זה לא ממש קרוב להולכי רגל, בלילה כן צריך לשים לב לסגור את התריסים או למצוא פתרונות, כמו וילון, גדר עלים צפופה וכדו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה