דרוש מידע דירה/צימר לזוג בקוממיות/יסודות/בית חלקיה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם, ברוב האשכולות יש הצעות למשפחות לכן אני שואלת בנפרד...
אני מחפשת דירה/צימר לזוג
במושב באזור המרכז/דרום כמו קוממיות/יסודות/בית חלקיה וכדו'
לא כ"כ חשוב רמה גבוה אבל כן מקום יפה ומטופח והכי חשוב נקי מליון דולר.... :)
לבין הזמנים
אם יש לכם המלצות
אשמח לקבל!
תודה מראש
כאן או באישי

• הוסף לסימניות
יודעת על חברה שמכריה דירה בחזון יחזקאל- קרוב לקוממיות
תנסי חני-0583273588

• הוסף לסימניות
רותם בית חלקיה

• הוסף לסימניות
088680838

• הוסף לסימניות
בית הארחה "אתנחתא" בקוממיות- יש להם גם מקום גדול למשפחות, וגם סוויטה קטנה ומתוקה לזוגות. מומלץ בחום!
08-6811161

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה דירות לזוגות אלא רק למשפחות, אבל כן מכירה את המקומות שהזכרת.
אנחנו פעם אחרי פעם חוזרים ליסודות- מנסיון, מתוך כל המקומות שהזכרת זה המושב היותר מטופח ויפה מביניהם. משמעותית.
אולי כדאי לך לחפש שם יחידות קטנות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה דירות לזוגות אלא רק למשפחות, אבל כן מכירה את המקומות שהזכרת.
אנחנו פעם אחרי פעם חוזרים ליסודות- מנסיון, מתוך כל המקומות שהזכרת זה המושב היותר מטופח ויפה מביניהם. משמעותית.
אולי כדאי לך לחפש שם יחידות קטנות.
בהצלחה!
אני מעונינת בדירה למשפחה . אשמח להמלצה.

• הוסף לסימניות
לניקית @bbr יש בקוממיות.
תבדקי אצלה

• תודה
Reactions: bbr

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה