דרוש מידע דירה שאני משכירה

• הוסף לסימניות
שלום ,
אני בס"ד משכירה דירה .
אני משאירה מכתב לנופשים כל מיני פרטים .
מה לדעתכן כדאי לרשום תחכימו אותי בבקשה .
אני רשמתי על מזגנים , חד פעמי שניתן לקחת ף לא לאכול בבקשה במיטות ובספות , צד חלבי בשרי וכולי .
יש לכם עוד דברים ?

• הוסף לסימניות
תלוי בהמון דברים
האם זה לשבת או יום חול
מושב או עיר
מקום חרדי או לא
האם זה דירה שאתם גרים בה או שזו דירת נופש

• הוסף לסימניות
לנו כתבו פעם בהוראות להרגיש בבית... ובסוגריים שנשתמש כמו שרגילים בבית, ולא נשאיר מזגן דולק כשיוצאים לכמה שעות, ולא בוילר דלוק כל היום וכו' ;)
כדאי להשאיר פרסומון שיהיה להם מידע על חנויות וסופרים באיזור, או לכתוב בדף איפה יש סופר ופארק וכו',

• הוסף לסימניות
תודה
דירה שאנו גרים בה בעיר גם שבתות וגם יום חול

• הוסף לסימניות
תכתבי לגבי דברים שנשארים בדירה, אחרת את צריכה מחסן כדי לשמור הכל עד שיבואו...

• הוסף לסימניות
אם יש לכם בבית משהו שצריך יותר זהירות כדאי לציין. לדוגמא: תריס שצריך להוריד יותר בעדינות, מנעול /דלת רגישים יותר וכד'.

• הוסף לסימניות
שמי שמשאיר דברים בדירה יותר מx ימים זה הולך לפח
בנוסף הייתי כותב שעת יציאה מהדירה
וכן את הבתי כנסת באזור
בעדינות לבקש שישאירו נקי
מס' טלפון שלכם לכל צרה שלא תבוא

• הוסף לסימניות
לגבי ארונות לפתוח\לא לפתוח
ארונות משחקים\ספרים אפשר להשתמש?

מצעים מגבות את משאירה? אם מתלכלך יש רזרבה?

• הוסף לסימניות
לכתוב איפה כל דבר נמצא בצורה ברורה. כדאי לרכז את הדברים לאזורים מסוימים.

לשבת:
פמוטים
גביע
כיסוי לחלות
פלטה
איפה השעוני שבת/ גנרטור
נר ובשמים להבדלה

ליום רגיל:
חלב, קפה, סוכר וכו'
חד"פ
משחקים לילדים
ספרי קריאה
סידורים
משחת שיניים
סבונים
מגבות?

מומלץ להשאיר סקוצ'ים וסבון כלים על יד הכיור...

• הוסף לסימניות
מה לדעתכן כדאי לרשום תחכימו אותי בבקשה .
אני חושבת שהאשכול הזה יכול להחכים אותך

• הוסף לסימניות
שישאירו נקי, הייתי אומרת לך לרשום שבסוף תקופת השכירות יש לטאטות את הבית ולנגב ניגוב קל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה