דירומט - מכירים ?

• הוסף לסימניות
דירומט עשו מבצע למי שעושה היום מנוי לתיווך דירות ב49 שקל

השאלה אם יש להם מה להציע

אני יודע שבישא ברכה יש הרבה דירות

השאלה אם דירומט בליגה שלהם או שאין טעם

אשמח מאוד לעזרה

• הוסף לסימניות
מנסיון , ישא ברכה ודירומט , אולי הרבה דירות, אבל לא מעודכנות.
בפעם הראשונה אתה מקבל הרבה, אח"כ מגיע דו"ח דירות עם 3-4 דירות....

• הוסף לסימניות
אני קניתי דרך מאגר כזה נראה לי שקראו לו "מאגר הדירות" והיה מבצע 10 ש"ח לחודש. וב"ה באותו שבוע נמצאה הדירה המבוקשת וחסכנו אלפי שקלים!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יואל גרוס;1477702:
ההתחלה זה גם משהו חשוב...

עושים מנוי לחודש אחד

כן, אבל מה שהם שולחים בתחילה פחות או יותר לא מעודכן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.ב.;1477705:
אני קניתי דרך מאגר כזה נראה לי שקראו לו "מאגר הדירות" והיה מבצע 10 ש"ח לחודש. וב"ה באותו שבוע נמצאה הדירה המבוקשת וחסכנו אלפי שקלים!!!!!!!!!!!

אפשר יותר פרטים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;1477807:
אפשר יותר פרטים?

יותר פרטים???
האמת אין את המספר שלהם כבר.
אני כמעט בטוחה שזה השם. זה היה לפני שנתיים.
תנסי בגוגל כי לי סגור.

שלחו לי טבלאות מסוננות לפי הקריטריונים שבקשתי.
גבו 10 ש"ח בכרטיס אשראי.
ראיתי דירה באזור שחפשתי.... התקשרתי הלכתי ובס"ד קניתי!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה