דרוש מידע דירות ארוח בוינה בבעלות יהודית

• הוסף לסימניות
אנחנו התארחנו בדירה שבית חב"ד וינה משכירים,
דירה חמודה, במיקום מצוין!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממה שאני ביררתי בזמנו ולקחתי בסופו של דבר, ונראה לי שזה יחסית זול, במיקום מצוין ממש (צמוד ל"מחזיקי הדת" -בעלזא), בערך 300 ש"ח ללילה לדירה נחמדה - בעלי הבית חרדיים חסידיים, אין מידיי יותר זול, אולי קצת, ובאיזורים פחות טובים. מצאתי את הדירה בairbnb (האתר הפופולרי בעולם להשכרה של דירות ויחידות נופש לטווח קצר).

אוכל יש בשפע - יש כמה מכולות/סופרמרקטים כשרים באיזור עם מגוון מוצרים רחב, יש כמה וכמה מסעדות כשרות חלבי/בשרי בכשרות מהדרין במחירים סבירים, מסעדה במרחק דקה הליכה מהדירה הנ"ל, יש שתי מאפיות קטנות, יש בית קפה מצוין בהכשר הרב גרוס מבני ברק שמתאים לארוחת בוקר וכדו'. מספר בתי כנסת נוספים במרחק דקות הליכה.

זו הדירה:
https://www.airbnb.com/rooms/27202286

אשמח אם תירשמו לאתר דרך הקישור הזה:
http://www.airbnb.com/c/shragas30
כך תרוויחו 150 ש"ח הנחה בהזמנה עתידית (וגם אני מרוויח מכך)

upload_2019-4-28_1-13-22-png.471537

• הוסף לסימניות
גיסתי משכירה דירה באותו בנין שבו גרה. מיקום מרכזי.
אפשר ליצור איתי קשר באישי.

• הוסף לסימניות
אני אשמח לשמוע מבעלי נסיון איזה מבין המקומות יותר מענינים ,בודפסט,פראג או וינה
הן מבחינת אטרקציות,קניות,נופים, וכמובן גם עלויות.
אם יש מקומות יותר מוצלחים אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
אם כבר נמצאים בוינה
מה עושים שם, לאן הולכים וכו'?

• הוסף לסימניות

מקפיצה שוב,
אשמח לתגובות

• הוסף לסימניות
שלושתן נהדרות, לכל אחת הייחוד שלה ואי אפשר להשוות.
וינה יותר מתאימה לשופינג - יש שם קניונים ואאוטלטים שווים כולל חנות פריימרק האהובה מאד על ישראלים. בוינה יש גם שפע מסעדות כשרות, והרבה ארמונות מעניינים, מוזיאונים וגנים.
בודפשט יפהפייה וזולה - הכי זולה משלושתן, בעיקר האטרקציות, התחבורה והלינה זולים. מאד נעימה ויש בה 3 מסעדות וחנות כשרה.
פראג מקסימה ועתיקה, רומנטית עם שפע אתרים מעניינים ואטרקציות והמון מורשת יהודית.

• תודה
Reactions: -S-
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מניסיון- בודפשט הכי מטופחת, נקיה ונעימה.
וגם, כמו שכתבו למעלה- הכי זולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה