ל"ג בעומר דירות במירון לל"ג בעומר תשפ"ה עדכני

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני מחפש מישהו ששכר דירה במירון לל"ג בעומר ומתכוון לעזוב לפני שבת אשמח לקבל מידע ופרטים

• הוסף לסימניות
אני מחפש מישהו ששכר דירה במירון לל"ג בעומר ומתכוון לעזוב לפני שבת אשמח לקבל מידע ופרטים
שמעתי מכמה וכמה אנשים שיש מתווכים/ות פעילים/ות לנושא הזה מי שיש לו מידע כלשהוא נ להעלות כאן ע"ג האתר או בפרטי 4143212 שטרודל וכו'

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש סיכוי להשיג עכשיו דירות גם לשבת בגלל שיש אמריקאים שאין להם איך להגיע לארץ בגלל ביטולי הטיסות כך שיש סיכוי להשיג עכשיו דירות במירון.

• הוסף לסימניות
אנחנו רוצים רק לשבת, לא לשלם את הסכומים המופקעים של ל"ג בעומר, אלא לקחת רק שבת מאנשים שלקחו דירות לל"ג בעומר ומפנים לשבת, לזה נראה לי גם התכוון @מוטי זיס נראה לי.

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש סיכוי להשיג עכשיו דירות גם לשבת בגלל שיש אמריקאים שאין להם איך להגיע לארץ בגלל ביטולי הטיסות כך שיש סיכוי להשיג עכשיו דירות במירון.
ניסיתי אתמול בהרבה בעלי דירות ואין להם פנוי גם מי שאמר בתחילת השבוע שכנראה יהיו ביטולים עדכן אותי אתמול שאין לו שום ביטולים
אבל אדרבא הכל יכול להשתנות תנסו ואולי תצליחו בס"ד

• הוסף לסימניות
לפי דברי ראש המטה של מאיר פרוש - הרב בלוי, אמורים לשהות במירון בשב"ק כ 25000 איש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה