פעם היה איש
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
שמעתי שמתוכנן פרויקט דיור לציבור החרדי בפסגת זאב,
מישהו שמע על זה משהו?
הייתי שמח לדעת האם זה נכון ובמה מדובר.
מישהו שמע על זה משהו?
הייתי שמח לדעת האם זה נכון ובמה מדובר.
השיווק יפתח אחרי החגיםשלום וברכהאשמח לשמוע גם
על כל פרויקט על הייר או פינוי בינוי בפסגת זאב
אם יש
תודה רבה
שמעתי שמתוכנן פרויקט דיור לציבור החרדי בפסגת זאב,
www.prog.co.il
היה בשיווק בשלב פריסייל והפסיק אולי אחרי החגים הם שוב משווקיםבשיווק
היה על זה אשכול בפורום.
במקומון של פסגת זאב פורסם השבוע שנפתח השיווקהיה בשיווק בשלב פריסייל והפסיק אולי אחרי החגים הם שוב משווקים
בפרויקט של שתית? (פסגת גל)במקומון של פסגת זאב פורסם השבוע שנפתח השיווק
כןבפרויקט של שתית? (פסגת גל)
המחירים שם באזור 3.1 -3.2
לדירות 4 חדרים גדולות
{109 מטר ובאזור 30 מרפסת}
הגיוני?
יש עדיין שיווק?המחירים שם באזור 3.1 -3.2
לדירות 4 חדרים גדולות
{109 מטר ובאזור 30 מרפסת}
הגיוני?
hm-news.co.il
חסום לי יש מצב שאתה מעלה פהסוף סוף הם הבינו באיזה מגזר הם צריכים לפרסם...
הפסגה של פסגת זאב > לגור בשקט ועדיין להיות קרוב לכל מה שטוב בעיר! | המחדש | כל החדשות והעדכונים
בין השקט של השכונה לקצב של העיר – נסיעה קצרה ברכבת הקלה תיקח אתכם מלב שכונה שקטה ואיכותית עם מוסדות חינוך ומרכזי קניות היישר למרכז ירושלים • 'פסגת גל' חוויית מגורים במיקום מושלם.hm-news.co.il
זה פרסום מהמחדש כנראה יש לך חסימת חדשות.חסום לי יש מצב שאתה מעלה פה
יש למישהו מושג מה המחירים?
ומה התנאי תשלום?
אגב יש התקדמות שם לכיוון היתרים בחודשים הקרובים
אכן יש להם היתר חפירה ודיפוןזה פרסום מהמחדש כנראה יש לך חסימת חדשות.
הם כבר ממש מתקדמים בתשתיות שם זה לא נראה משהו שמחכה להיתר.
אולי תשתיות זה התר נפרד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //